Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 6. maja do 12. maja 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Foto: Pixabay





VAGA

Hrana

Kolebanja apetita su naglašena. Takođe, promenljivost u vašoj odlučnosti – čas se zdravo hranite, čas odete u drugu krajnost i nadoknadite sve ono što ste sebi uskraćivali.

Ljubav

U jednom će momentu u vašim emotivnim relacijama sve biti eksplozivno, i partner i vi ćete biti skloni da odreagujete u trenutku za sitnicu i da se pokačite oko gluposti. U drugom će momentu ta energija da se okrene ka strastima, pa će varničiti na sve strane. U trećem pak momentu – mirno more, banja. Jednostavno rečeno – situacija u vašoj vezi će se stalno menjati, biti pomalo nestabilna. Smirujte ustalasane temperamente i više se fokusirajte na ono što je dobro. Slobodne Vage – čulnost i želje su sada na prvom mestu, privlačiće vas osobe sa kojima imate jaku hemiju.

Posao

Očekuje vas jurnjava I pritisak od strane saradnika. Oni oko vas će vas iritirati tvrdoglavošću, time što će biti najpametniji I neće želeti da čuju drugačije mišljenje, unositi vam nervozu I napetost. Pokušajte da vas sve to ne dotiče – vi ćete svakako biti maksimalno odgovorni I posvećeni obavezama, pa nemojte da vam drugi unose distrakciju I usporavaju vas. U dogovorima I pregovorima imaćete težak zadatak I biti povremeno na ivici živaca. Finansijski ste dosta stabilni, ne raspuštajte se mnogo po pitanju troškova.

Zdravlje

Disajni organi su osetljivi, a moguće su I glavobolje, alergije.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Jedan deo vas strogo vodi računa o tome šta, kada i koliko jede. Drugi pak deo pokazuje tendenciju da se potpuno razulari i da vas natera da slistite sve što vam dođe pod ruku. Dakle – promenljivi apetiti.

Ljubav

Nestabilno vreme u vašim emotivnim relacijama – sa jakim sunčanim periodima (povremeno I vrelim – što se baš lepo može iskoristiti za aktivnosti u spavaćoj sobi), ali sa velikim mogućnostima za oluje sa grmljavinom.  Partner je tvrdoglav I težak, vi ste žiška koja reaguje za svaku sitnicu – trenutno ste spoj koji će imati velike oscilacije. Vi uvek idete srcem – a to vaše srce će biti lako naljutiti ovih dana. Zato ćete u ovoj nedelji biti čas na sedmom nebu, a čas besni za sve pare. Slobodne Škorpije – odličan period za uživanje, ali isto tako – odličan I da pronađete osobu baš po vašoj meri.

Posao

Neki je vrlo sličan period I u poslovnim relacijama – zato će odnosi sa saradnicima I kolegama češće nego inače biti na tankoj granici između normalnog funkcionisanja I rasprava. Budite spremni da uložite više energije I neuporedivo više živaca u sve dogovore, pregovore, ma komunikaciju na dnevnoj bazi. S druge strane gledano, ovo su dani u kojima ste nezaustavljivi I sve čega se prihvatite – sigurno je da će biti obavljeno u rekordno kratkim rokovima. Novca ima, ali je potrebno biti oprezniji sa troškovima.

Zdravlje

Povrede, glavobolje, a mogući su problemi I sa sinusima I alergijama.

 


STRELAC

Hrana

Velika aktivnost i trošenje energije, pa će vam biti potrebna kaloričnija ishrana. Najbolje bi bilo da konzumirate sve vrste namirnica – kao što su vam potrebni proteini, isto tako su i i minerali i vitamini.

Ljubav

Bićete raspoloženiji I otvoreniji za razgovor I dogovor, bićete inicijator u vašim emotivnim relacijama I partnera podsticati na akciju ka dobrim I zanimljivim dešavanjima. Pred vama je strastan I vruć emotivni period – da, povremeno će vam sve u vezi voljene osobe biti naporno, oduzimaće vam dobar deo energije drago vam biće – ali ipak ćete najvećim delom uživati. Slobodni Strelčevi – I vi ste se uzmuvali I oni oko vas su se probudili I pokrenuli – sigurno je da će dani koji su pred vama biti ispunjeni zabavom I dobrom energijom. Emotivnih, ali I strasnih prilika ima – vaše je da odredite šta vas privlači.

Posao

Dosta povoljan poslovni period je pred vama. To ne znači da će biti miran I jednostavan – ali na to ste već oguglali I prihvatili da ste u dužem periodu u kojem ništa ne funkcioniše lagano. Kontakti sa saradnicima će čas ići lagano I opušteno, a čas ćete se susretati sa onima koji su teški kao crna zemlja I koji teraju samo svoju politiku, ne čuju nikog drugog. I pored povremenih zastoja – sve obaveze će biti završene na vreme I “pod konac”. Finansijski ste nešto stabilniji nego inače.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.


 
Foto: Pixabay




JARAC

Hrana

Stoji da ste nervozni i da imate mnogo obaveza, ali ne smete zbog toga zanemarivati segment ishrane. Naprotiv, trebali biste da se potrudite da konzumirate kaloričniju hranu, da biste nadoknadili energiju

Ljubav

Sve ono što je praktično, razborito, racionalno – sve ono u šta idete glavom I u čemu ne žurite – funkcionisaće više nego dobro. Pa I odnos sa voljenom osobom, pogotovo što ste vas dvoje u periodu kad je I srce, ali I dešavanja između vas – baš na pravom mestu I baš kako treba. No, biće I onih dešavanja – najpre od strane članova familije I kroz porodicu, kuću – koja će umeti da vam u trenutku dignu pritisak I učine da zapenite. Ne prenosite nervozu u odnos sa partnerom I sve će biti kako treba. Slobodni – idealan period da se vaše želje I snovi ostvare. Pravi momenat za ljubav koja će trajati.

Posao

I u poslu primenite princip – tri puta meri, jednom seci – I ne dozvolite da vas bilo kakva dešavanja ili bilo koja osoba izbace iz takta. Funkcionišite lagano, odmereno – I bilo koja izazovna situacija će biti rešena na pravi način. Umećete da pronađete pravi pristup I onim najzahtevnijim obavezama, ali I saradnicima – pa je pred vama više nego korektna radna sedmica. Po pitanjima finansija budite razboriti I pažljivi – iako novca ima više nego inače, gledajte da racionalizujete troškove I ne razbacujete pare.

Zdravlje

Moguće povrede I povremeno pojačana nervoza.

 

VODOLIJA

Hrana

S jedne strane – vi ste se jako pokrenuli. Dobili ste motiv i pokretačku energiju da pravite pozitivne zaokrete po pitanju ishrane. S druge strane – u momentima statičnosti imaćete potrebu da konstantno grickate nešto. Zato, krećite se.

Ljubav

Postoji emotivna stabilnost, I partneru I vama srce je na mestu ovih dana I umećete jedno drugom da date I ljubav I strast, ali I potporu I podršku. Pregršt lepih dešavanja je pred vama, a pošto su I strasti trenutno jake – ne sumnjam da ćete uživati. Naravno, očekujte s vremena na vreme povremene brzinske “ispade” najpre sa vaše strane – jer ovih dana lako reagujete I lako vas je podbosti. Ne histerišite za svaku glupost. Slobodne Vodolije – vi ste se baš lepo pokrenuli I prija vam da ste u pokretu I okruženi ljudima koji vam donose osmehe I bude energiju. Flertujte, uživajte, zaljubljujte se.

Posao

Ukoliko niste zadovoljni trenutnim poslovnim pozicijama – sada je dobar trenutak da krenete u potragu za novim poslom. Isto tako – ako želite da proširite poslovanje, sada je vreme da se potrudite oko toga. Da pregovarate, da se dogovarate, ali I da svoje ideje pokrenete I realizujete. Pred vama je jedna jaka poslovna sedmica u kojoj vas čeka dinamika I ispunjenost dešavanjima. Osećaćete se dobro I bićete motivisani – najpre da zaradite što više. A bilo bi fino I da malo kontrolišete svoje troškove.

Zdravlje

Mogući su problemi sa grlom, sinusima, alergijama. Budite oprezni, da se ne biste povredili.

 

RIBE

Hrana

Vi ćete jednog dana jesti sve što vam padne pod ruku, jer će napadi gladi biti ogromni. Već u sledećem – nećete imati ni zeru apetita. Sve vam zavisi u ovom periodu od raspoloženja….a ona šaltaju.

Ljubav

Moguće su veće oscilacije u raspoloženjima kod vas – u jednom trenutku ćete biti sa pogledom usmerenim ka prošlosti ili pomalo nezadovoljni – a u drugom će pogled na budućnost izbrisati sve magle I dati vam realne razloge za zadovoljstvo. Ne dozvolite da vam povremeni teški momenti I kompleksna pitanja koja bujaju unutar vas – kvare sreću I talasaju vaše ljubavno more. Ima više nego dovoljno razloga da budete zadovoljni. Slobodne Ribe – neki fini susreti doneće vam pozitivnu energiju I dati vam vetar u leđa. Uživajte u okruženju onih koje volite – a emotivnih prilika će svakako biti.

Posao

Ono što će vas obradovati jesu povoljnosti u finansijskom sektoru – ovih dana novac nešto lakše pronalazi put do vas, a vi se potrudite da ga ne prosledite dalje baš u celosti. Iskoristite prilike koje će vam se pružati u ovom periodu – neki dogovori se mogu pokazati kao vrlo značajni, a ukoliko nova poslovna ponuda stigne do vas – dobro je razmotrite jer može biti povoljna. Lakše ćete tokom ove sedmice završavati obaveze – najpre iz razloga što ste dobro organizovani I posvećeni poslu.

Zdravlje

Moguće su blage prehlade.

Nedeljni horoskop PRVI DEO

DNEVNI HOROSKOP

Ne propustite MESEČNI HOROSKOP za maj.

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>