Zabavni Horoskop

Najnesrećniji mesec, prema vašem horoskopskom znaku!

Postoje određeni periodi u godini koji, iz nekog razloga, često deluju povoljnije nego drugi ali astrolozi tvrde da isto tako postoji i najnesrećniji mesec i to prema vašem horoskopskom znaku!

Najnesrećniji mesec, prema vašem horoskopskom znaku! Foto: Pixabay





Dok neki ljudi ovo mogu pripisati slučajnosti, drugi veruju da astrologija ima veliki uticaj na to koji su meseci najpovoljniji za nas - a koji su gotovo katastrofalni. 

I iako se ponekad stvari jednostavno ne odvijaju onako kako bismo želeli, razumevanje kako se kalendar harmonizuje sa vašim horoskopom omogućava vam da koristite te izazovne mesece kao priliku da sagledate život iz nove perspektive. Nastavite čitati da biste saznali o svom najnesrećnijem mesecu prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan: 

Septembar

Kao prvi znak Zodijaka, Ovnovi teže strasti i istraživanju u svakom području života. Vođeni energičnim Marsom, volite novitet i sveže stvari. Proleće je vaše vreme da zasijate jer je to sezona novih početaka. Kada ste u svom elementu, nema ničega na svetu što može da vas zaustavi - zbog čega se sporija i metodološka energija Device uvek čini kao da vaši planovi dolaze do zaustavljanja kada dođe septembar.

Devica se fokusira manje na strast i inspiraciju, a više na strukturu i sitne detalje. I iako su to odlične osobine za izgradnju nečega što traje, vi to često pronalazite dosadnim i nevrednim truda.




Bik: 

Avgust

Vi ste odgovoran, topli i odlučni tip, Bik. Kao zemljani znak, više ste zainteresovani za izgradnju stvari koje traju i odražavaju vaše vrednosti. Tokom vaše sezone, lakše je blokirati buku oko vas i obaviti stvari. Međutim, teško vam je da se fokusirate kada leto postane vrelo i dođe sezona Lava.

Brza i opuštena energija koju donosi avgust može biti malo preplavljujuća za vaš opušten pristup životu. Lako je da se osećate užurbano ili preopterećeno u ovom periodu, što vas može naterati da se povučete dok se ne vrati mirnija energija. Prepoznavanje vaše tvrdoglavosti i pokušaj rada kroz nju mogli bi biti korisni tokom ovog meseca.



Blizanci: 

Mart

Vi ste spontani i igrački raspoloženi, Blizanci, i želite da uživate u svakom trenutku kao da vam je poslednji. Uvek izlazite i upoznajete nove ljude, socijalni ste poveznik koji voli da izađe iz svoje zone komfora. Kao promenljiv vazdušni znak, savršeno vreme godine za vas dolazi upravo između proleća i leta kada svi žele da izađu i avanturiraju se. Ovo toplo vremensko doba godine vas oživljava, za razliku od sezone Riba.

Sentalno i emocionalno iskustvo marta može vas ostaviti više melanholičnim i opterećenim nego obično, pa možda najbolje da vaš društveni kalendar ostavite malo lakšim nego što je uobičajeno tokom tih 30 dana.



Rak: 

Oktobar

Vi imate tendenciju da procvetate tokom toplijih delova godine, pri čemu vas toplina leta ohrabruje da se izvučete iz svoje ljušture i družite se. Sa druge strane, hlađenje godišnjih doba može povući vaše raspoloženje zajedno sa temperaturom.

Sezona Vage obično je težak period godine za vas, jer naglasak na balansu i ponovnom usmeravanju prioriteta čini da se osećate nestabilno. Kao znak vođen intuitivnim, sentimentalnim i emocionalnim Mesecom, ne volite biti kontrolisani. Ne volite da prihvatate promene otvorenih ruku, zbog čega oktobar uvek izgleda da kvari vaše raspoloženje.


Ne propustite najtačniji NEDELJNI HOROSKOP.
MESEČNI HOROSKOP za maj.


Foto: Pixabay




Lav: 

Januar

Sunce je u svom prirodnom domu u znaku Lava. Poznati ste po svojoj sposobnosti da privučete pažnju i lako očarate one oko sebe. Stoga ima savršenog smisla da vaša kreativna i vibrantna energija najbolje uspeva kada je napolju vrelo tokom leta. Vi definitivno volite da upijate energiju, smeh i zajedništvo koje nudi sezona Lava.

Međutim, teže vam je održavati zabavu kada hladni i brzi zimski meseci prođu. Januar, posebno - sa svojim fokusom na strukturi, izgradnji rutina i trudu - može usporiti vaš slobodoumni stil. Kao vatreni znak, smatrate da je nepokolebljivi pragmatizam sezone Jarca malo dosadan, prenosi Best Life.



Devica: 

Decembar

Praktični i revnosni, cvetate kada je vazduh hladan i počinje jesen. Nakon meseci lenjog ležanja i uživanja u slobodnom vremenu, volite pažnju, red i fokusiranu energiju koju jesen donosi.

S druge strane, nešto u haotičnoj energiji praznika, a posebno u sezoni Strelca, tera vas u frku. Možda je to činjenica da uvek morate da organizujete detalje, ili možda non-stop akcija koja vas ostavlja iscrpljenima. U svakom slučaju, decembar je period kada obično osećate preplavljenost i nedovoljno cenjeni.


Vaga: 

Novembar 

Kao ljubitelj svega luksuznog i lepog, voliš da imaš tortu i da je pojedeš istovremeno. Tražiš ravnotežu i uzbuđenje, zato voliš početak jeseni, baš oko tvog rođendana, kada sve izgleda lako i opušteno. Kao znak koji upravlja razmaženom i romantičnom Venerom, voliš da se uveriš da maksimalno uživaš u životu.

U poređenju s tim, sezona Škorpije često smanjuje tvoje raspoloženje. Ovo doba godine je emocionalnije nego što si navikao, što te može izbaciti iz tvoje zone komfora. Kao neko ko radije lebdi iznad gužve, mesec novembar te ostavlja osećajem opterećenosti i težine.



Škorpija: 

Februar

Malo si misteriozan i teško se čitaš, Škorpione, ali ispod tvog tvrdog eksterijera krije se mekanjak koji prati svoje srce. Veoma si lojalan, predan i veran kada su u pitanju tvoji odnosi, i ne bojiš se da se zagrebeš u duboke i mračne emocije koje ti pomažu da se povežeš s ljudima. Tražiš da izgradiš nešto što traje, što razumeš zahteva planiranje. Iz tog razloga, teško ti je da se osećaš kao sebe tokom sezone Vodolije.

Vodolija je intelektualni vazdušni znak, vođen planetom pobune, Uranom, koji konstantno izaziva status quo. I iako voliš romantiku koju februar donosi, smatraš da su nepredvidiva i promenljiva energija tog meseca stresna.



Strelac: 

Maj

Ti si avanturista, Strelče. Spontani i zabavni plamen u tvom srcu napreduje tokom perioda kada se osećaš slobodnim da se izraziš. Postoji nešto u magiji zime i obećanju Nove godine što te uzbuđuje i oduševljava. Energija Strelca često je velika i hrabra, a ti si tip osobe koja uvek traži svoju sledeću veliku uzbuđenje.

Međutim, energija sezone Bika može te oboriti. Bik zahteva strpljenje i praktičnost, dve stvari kojima ti, priznaješ, nisi najbolji. Mnogo radije bi jurio za svakom novom avanturom koja ti zapadne za oko, nego što bi ostao na jednom mestu predugo. Stoga kada dođe maj, obično se uviješ pod pokrivače i čekaš da prođe.


Možda vas interesuje: 
Neverovatan način spremanja krompira! Pomfrit hit recept!



Foto: Pixabay



Jarac:

April

Ambiciozan, istrajan i vešt, voliš umrežavanje i penjanje na društvenoj lestvici, Jarče. Ti si tip osobe koji postavlja cilj i onda neumorno radi kako bi postigao svoje ciljeve. Čini se da ništa ne može stati na tvoj put sve dok ne dođe sezona Ovna.

Ovan je hrabar i direktan u svojim namerama (on je znak tvrdoglavog ovna), dok si ti hladniji i rezervisaniji. Jarac je vođen Saturnom, planetom mudrosti, što je možda razlog zašto voliš da razmisliš pre nego što deluješ. S druge strane, Ovan je vođen strastvenim Marsom, koji zahteva brze akcije i strast. Na kraju dana, znaš da je potrebno vreme da izgradiš život svojih snova. Dakle, iako te energija Ovna inspiriše da radiš više, non-stop ritam aprila obično te ostavlja iscrpljenim.


Vodolija: 

Jul

Ti si buntovan, Vodolijo. Postoji nešto u načinu na koji prolaziš kroz život što uvek ide protiv statusa quo. Kada si u svom elementu, tvoj nekonvencionalni pristup rešavanju problema je inspirativan. Međutim, ti treba slobodu da izraziš svoju kreativnost kako bi uradio svoj najbolji posao, a mesec jul uvek deluje kao ozbiljan teret na tvoju slobodu.

Promenljive i emotivne vibracije sezone Raka mogu ti delovati kao teret u poređenju s tvojom uobičajeno vedrom energijom. Iako voliš pun društveni kalendar koji letnji meseci obično donose, jul te može ostaviti iscrpljenim i preplavljenim ako ne paziš.



Ribe:

Jun

Ribe su poslednji znak Zodijaka, uvek tražeći nove horizonte i tragajući za svežim početkom. Kraj godine je osvežavajuće i refleksivno vreme za tebe. Međutim, promenljiva energija tvog znaka može te ostaviti preopterećenim ako ti se odjednom da previše opcija.


Stoga, sezona Blizanaca i njena neprekidna strast mogu ti okretati glavu. Uobičajeno je da osećaš gubitak jasnoće u ovom periodu, i možda imaš impuls da digneš ruke i odustaneš. Umesto toga, iskoristi mesec jun da razmisliš o svojim ciljevima i pronađeš novi put ka uspehu.


Možda vas interesuje:
Lekari predstavljaju sigurne i dokazane strategije za mršavljenje!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>