Region

Svet

Teodora Džehverović: Emotivna priča koja stoji iza albuma Žena bez adrese!

Teodora Džehverović otvorila je srce i podelila emotivnu priču o suzama prolivenim tokom pripreme svog novog albuma "Žena bez adrese". Upoznajte nežnu stranu ove mlade pevačice koja je svoje srce stavila u svaku pesmu.

Teodora Džehverović: Emotivna priča koja stoji iza albuma Žena bez adrese! Foto: YouTube printscreen/Pink TV
Teodora Džehverović, poznata po svojoj energiji na sceni i nežnim melodijama, nedavno je otkrila jednu intimnu stranu svog umetničkog procesa. Iza svetla reflektora i euforije proslave novog albuma "Žena bez adrese", kriju se suze radosti i truda.

U jednom intimnom trenutku, Teodora je svojim fanovima na društvenim mrežama otkrila delić svoje emotivne borbe tokom stvaranja ovog albuma. Kroz reči iskrenosti, priznala je koliko je puta isplakala svoju dušu dok je slušala pesme i gledala spotove, pitajući se šta ako se njen trud ne prepozna ili šta ako delo ne ispuni očekivanja.

"Kada biste samo znali koliko puta sam isplaka svoju dušu tokom pripreme ovog albuma. Tokom slušanja pesama i gledanja spotova. I dok ovo pišem suze mi same idu. Od sreće, ponosa, umora, očekivanja, pritiska, uf, toliko toga trenutno osećam. Šta ako vam se uopšte ne svidi ili šta ako bude bolje nego što sam zamislila? Za dva sata vam dajem svoje srce na dlanu. Molim se Bogu da to i osetite!" - napisal je u jednom od svojih postova Teodora.Njen izliv iskrenih emocija dodatno humanizuje ovu talentovanu umetnicu, pokazujući da i iza sjaja estradnog sveta postoje trenuci sumnje i ranjivosti. Ali uprkos tom unutrašnjem nemiru, Teodora je odlučna da svoje srce stavi na dlan publike, moleći se Bogu da ljudi osete svu ljubav i trud koji je uložila u svoje stvaralaštvo.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>