Elita 7

Parovi

Elita: Ša slomljen pokušao da pobegne zbog Mioninog izlaganja (VIDEO)

U jednoj od najuzbudljivijih emisija ikada, otkrivene su najintrigantnije pojedinosti o složenim emotivnim vezama unutar Elite.

Elita: Ša slomljen pokušao da pobegne zbog Mioninog izlaganja (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Miona Jovanović je u emisiji "Pitanja novinara" iznela mnoštvo detalja o svojoj vezi sa Stanislavom Krofakom, ali je takođe otvoreno progovorila o Stanislavovoj vezi sa Majom Marinković. Ovaj razgovor doveo je do nikad žustrije rasprave o međusobnim odnosima u Beloj kući.

U jednom trenutku, Miona je osetila potrebu da izađe napolje, a za njom je izleteo i njen dečko Nenad Aleksić Ša, koji je u besu iznosio svoje komentare  u vezi sa svime što je Miona iznela u emisiji.



 - Sve je otvorenija. Ona kad priča o Maji, kao da je ponižava, razumem da se ne podnose i da su imale svađu i da to traje, a da je spuštanje lopte bilo lažno. Ona kao da hoće da nametne da je Maja za "dođe-prođe", ona priča kako mu je ona bitna, a da mu je Maja prolazna. Zašto nju zanima da li nju Stanislav voli ili ne voli? Živ bio, želim u svu sreću. Okej su odgovori na pitanja koja se postave, ali da je zanima da li njega Maja zanima. Ona njegov život predstavlja kao da je njen trenutni život. Ona očigledno nije normalna, ne voli sve najbolje, nego sve najgore da joj se pruža. Ja njoj apsolutno verujem - besno je govorio Ša, dok je Miona mirno pušila cigaretu u dvorištu.

 - Pričaj, to je tvoje mišljenje i ti i ja ne delimo isto mišljenje - poručila mu je.

 Nju zanima šta će on da misli, sa kim će da bude, a treba da je zanima kako se ja ponašam, šta radim i kako se osećam. Ona pokazuje nepoštovanje. Čime ja nju ne poštujem? Šta ja radim? - nastavio je da urla Ša.

- Sram tebe bilo što tako pričaš. Moj dečko priča da mene zanima šta Stanislav misli... Sram te bilo šta pričaš, bolje i da te ne slušam jer ću da padnem u nesvest - rekla je Miona. 

Nakon incidenta koji je imao  sa Mionom Jovanović i plakanja,  Nenad Aleksić Ša odlučio je da po ko zna koji put pobegne iz rijalitija. Prvo je otišao do ekonomskog dvorišta, gde je pokušao da razvali daske od ograde, izgleda u želji da pobegne. Međutim, ni to nije uspelo da ga zaustavi. Sledeći korak bio mu je hotel, gde su smešteni učesnici rijalitija. Očigledno izbezumljen, pokušavao je nasilno da probije vrata, ali ni to nije bilo dovoljno.



Njegova očigledna namera da napusti rijaliti nastavila se i kada je otišao do Rajskog vrta, ali i tu su se stvari pokazale neuspešnim za njega. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>