Region

Svet

Dragana Mirković je ćerki dala ime po popularnoj pevačici! (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković nosi ime po popularnoj pevačici iz devedesetih godina. 

Dragana Mirković je ćerki dala ime po popularnoj pevačici! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/draganamirkovic



Balkanska zvezda Dragana Mirković iznenadila je mnoge odlukom da nakon 24 godine stavi tačku na svoj brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Iako je njen privatni život često bio van očiju javnosti, nedavno otkriće je privuklo pažnju medija - ime njene ćerke, koja nosi ime po Manueli Đurović iz grupe "Twins".

Dragana je oduvek nastojala da sačuva privatnost svoje porodice, a posebno je vodila računa o željama svoje dece, Manuele i Marka, da ih ne eksponira previše u medijima. Međutim, kako su godine prolazile, javnost je imala priliku sve češće da vidi Draganih naslednike, što je dovelo do otkrića ovog detalja.


Foto: Instagram printscreen/grupa twins

Manuela, koja je rođena u junu 2002. godine, dobila je ime po pevačici Manueli Đurović iz benda "Twins". Dragana je odluku o imenu svoje ćerke donela pod snažnim uticajem Manuelinog karaktera, dobrote i iskrenog prijateljstva koje su delile. Ta povezanost je bila toliko duboka da je Dragana odlučila da ime svoje mezimice bude kao pečat njihovom dragom prijateljstvu.

Iako su Dragana i njeni naslednici prošli kroz razne životne izazove, podrška koju imaju jedni od drugih je uvek bila izuzetno važna. Dragana je isticala koliko joj znači podrška dece i kako su oni uvek brinuli o njoj, čak i kada su bili fizički odvojeni. Njihova pažnja i briga jasno pokazuju kako su odgajani da cene porodične vrednosti i brinu jedni o drugima.

Slične vesti: ​Novo oglašavanje Dragane Mirković nakon razvoda: Kad srce stane! (FOTO)
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>