Region

Svet

Dragana Mirković i Teya Dora se srele na aerodromu: Šta su poručile jedna drugoj? (VIDEO)

Folk zvezda Dragana Mirković i predstavnica Srbije na predstojećoj pesmi "Evrovizije 2024", Teya Dora, srele su se na aerodromu, a pitanje koje svi postavljaju je: Šta su poručile jedna drugoj?

Dragana Mirković i Teya Dora se srele na aerodromu: Šta su poručile jedna drugoj? (VIDEO) Foto: X printscreen/malagarava



Društvene mreže su preplavljene su neverovatnim susretom naše omiljene estradne dive, Dragane Mirković, i Teya Dore. Njih dve, slučajno su se srele na beogradskom aerodromu. Teya Dora se pripremala na let za Švedsku, gde će ove godine predstavljati Srbiju na izboru za pesmu "Evrovizije" u Malmeu sa pesmom "Ramonda", dok se Dragana, pretpostavljamo vraćala za Beč. 

Ovaj susret privukao je neverovatnu pažnju javnosti, Dragana Mirković obratila se Teya Dori, rečima punim podrške. 

- Draga Teya Dora, želim ti puno, puno sreće i da doneseš puno uspeha našoj zemlji! Naravno, da se mnogo dobro provedeš, jer kad se dobro provedeš onda je uspeh zagarantovan! Eto, sve najbolje, držim palčeve! - rekla je Dragana.

- Hvala, hvala puno! - rekla je Teya Dora

- Molim! Sve najbolje, srećan put i držim palčeve, najiskrenije! - dodala je Dragana Mirković, prilikom pozdravljanja sa našom predstavnicom. 




Slične vesti: ​Za dečju radost: Nikola Rokvić čestitao praznik i otkrio da je prikupljeno više od PET miliona za šest dana! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>