Region

Svet

Anđela Ignjatović Breskvica našla se na meti žestokih komentara!

Anđela Ignjatović Breskvica našla se na meti žestokih komentara, posle kritika koje je iznela na račun predstavnika Irske na Evroviziji.

Anđela Ignjatović Breskvica našla se na meti žestokih komentara! Foto: Printscreen Youtube/Republika





Posle prve polufinalne večeri Evrovizije 2024. u Malmeu, imamo prve 16 finalista, među kojima je i naša Teya Dora sa pesmom "Ramonda". Iako je Anđela Ignjatović Breksvica bila favorit sa pesmom "Gnezdo orlovo", pobedu je odnela Teya Dora, koju ćemo podržati u finalu 11. maja.

Nastup predstavnika Irske privukao je veliku pažnju, opisan kao "najjeziviji do sada". Bambi Tag je šokirala svojim kostimom đavolice, crnom šminkom i zastrašujućim rogovima, dok su na bini bile sveće složene u obliku pentagrama. Čak je i Breskvica imala komentar na njen nastup:


"Šta nije u redu sa Irskom? Želela sam da prećutim, ali ne mogu. Da li su ljudi normalni više?"- napisala je Anđela Ignjatović Breskvica.




Foto: Printscreen/brrrreskvica



Ipak, mnogi su smatrali da je njen komentar neosnovan jer Breskvica ima tetoviran sličan simbol, tačnije likove sa rogovima: "Je l' ovo ona što ima tetovažu đavoljih rogova iznad...", "Ima rogove na intimnim delovima i ona komentariše", "Proziva Bambi Tag za satanizam, bizarno", pisali su korisnici Tvitera, današnjeg X-a.






Ranije je Breskvica već javno pokazala ovu tetovažu, koja je samo jedna od mnogih koje ima na svom telu.





Foto: Printscreen/brrrreskvica

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>