Ostalo

Sme�no

Košarkaš Nikola Jokić osvojio je treće MVP priznanje!

Košarkaš Nikola Jokić osvojio je treće MVP priznanje za partije u ligaškom delu NBA sezone i time se svrstao u red najboljih koji su ikada ubacivali loptu kroz obruč na teritoriji SAD ali sve je to zasenila njegova ćerkica.

Košarkaš Nikola Jokić osvojio je treće MVP priznanje! Foto: Printscreen Youtube/House of Highlights






Nikola Jokić, srpski košarkaš, tri puta je osvojio MVP nagradu za svoje igre tokom ligaškog dela NBA sezone, čime se svrstao među najbolje igrače koji su ikada zaigrali u NBA ligi. Njegov put od momka iz Sombora do statusa najboljeg košarkaša na svetu imao je podršku njegove supruge, koja je igrala važnu ulogu u spotu koji je Denver pripremio za svog najboljeg igrača.

Samo nekoliko minuta nakon što je NBA liga objavila vest, Denver je na društvenim mrežama podelio video u kojem Natalija Jokić daje kratak govor, ali su njene reči pale u senku onoga što je njihova kćerka rekla pred kamerama. Mala devojčica, koja često prati očeve mečeve u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, oduševila je čitavu planetu sa samo nekoliko reči!






 

"Kako je malo verovatno postalo verovatno. Nikola Jokić. Drugima talenat bez premca. Za nas nesebičan porodični čovek. Stranci ga mogu videti kao nekonvencionalnog ili neortodoksnog. Ali mi smo ga uvek doživljavali kao neverovatnog. Možda je malo verovatno da ponosni Srbin, izabran kao zanemareni 41. pik, postigao bi status koji je dostigla samo nekolicina A mi ćemo uvek verovati u naš, sada već trostruki MVP, ti si naš MVP i ja tebe volim", rekla je Natalija Jokić, a mala Ognjena je dodala:

"I ja te volim, tata." 


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>