Region

Svet

Jelena Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću: Moraću da reagujem, ako dođe do provokacija!

Jelena Karleuša, veliki je prijatelj Dragane Mirković i ne krije koliko joj je teško zbog svega što proživljava njena koleginica koju smatra članom porodice.

Jelena Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću: Moraću da reagujem, ako dođe do provokacija! Foto: Printsreen Youtube/Grand TV



Na konferenciji za medije koju je održala povodom njenog nastupa na jednom festivalu, prokomentarisala je i goruću temu u medijima - razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, gde je čvrsto zauzela stranu svoje koleginice i prijateljice.



- Dragana je moja velika prijateljica. Doživljavam je kao člana porodice. Jako mi je žao to što je doživela. Moram da kažem, iako će ona možda da se naljuti pošto pričam na ovu temu. Dragana mi je rekla da ništa ne pričam i ne reagujem na te provokacije od strane njenog muža upućenih meni. Ona je pokazala još jednom svoju veličinu time što je tražila da je ne branim. Takođe, rekla mi je da nikako ne reagujem na provokacije njenog budućeg bivšeg muža. Ja sam vrlo protektivna prema ženama. Naravno, ako dođe do provokacija, ja ću stati u odbranu moje drugarice Dragane - rekla je Jelena Karleuša pred prisutnim novinarima i samim tim stavila do znanja Draganinom bivšem suprugu, da će svim silama braniti svoju prijateljicu. 

Slične vesti: Dženan Lončarević se zvanično oglasio povodom razvoda!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>