Region

Svet

Breskvica u svom stilu odgovorila Jeleni Karleuši na ocenu stajlinga (FOTO)

Anđela Ignjatović Breskvica, u svom stilu je odgovorila na ocenu njenog stajlinga od strane Jelene Karleuše.

Breskvica u svom stilu odgovorila Jeleni Karleuši na ocenu stajlinga (FOTO) Foto: Instagram printscreen/brrrresvica



Nakon što je koleginica Jelena Karleuša kao modni žiri, dala svoje mišljenje o Breskvicinom stajlingu nazivajući ga "bledom, praznom krpom" i ocenila ga sa dvojkom, mlada pevačica se oglasila putem društvene mreže Instagram i odgvorila u svom maniru:

- Bolje i 2, nego 0, pretpostavljam? - stoji u opisu fotogrgrafije koju je postavila na Stori.

Njen odgovor na Jeleninu ocenu pokazuje da je Breskvica ne samo talentovana muzičarka već i osoba koja poštuje tuđa mišljenja.





Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u ulozi modnog žirija, gde je mlađu koleginicu okarakterisala, kao bledu i neprimetnu:

- Obično moram da guglam kada je reč o novim ljudima sa javne scene. Da mi niste rekli da je ovo Breskvica ne bih je ni prepoznala, da li nju uopšte neko prepoznaje? To su ti ljudi koji imaju neki neutralni neprepoznatljivi vajb. Nisu inspirativni ni za neko komentarisanje. Ovo nije loša haljina, neke devojke, rendom devojke, ništa specijalno, ali ništa ni previše pogrešno, ništa ni loše, može biti bilo ko - rekla je Karleuša i otkriva da li bi prepoznala Breskvicu da joj pokuca na vrata: 

- Pa ne, verovatno bih mislila da deli listiće za fast fud. To su te nove generacije koji nemaju taj pečat koji imaju velike prave harizmatične ličnosti i pravi igrači, nego se pojave, bitišu i nestaju. Za razliku od Breene i Zorice koje su bile šokantne u stravi i užasu, ovo čak nije ni šokantno samo je jedna "bleda, prazna krpa". Dvojka  - dodala je ona.

Slične vesti: ​Modni žiri Jelene Karleuše: Dara izgleda kao tajlandski patuljasti tranvestit (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>