Region

Svet

Jovana Jeremić otkriva tajnu savršene linije: Izbacila je samo JEDNU namirnicu! (FOTO)

Uz pravilnu ishranu i predanost vežbanju, Jovana Jeremić postiže neverovatne rezultate! 

Jovana Jeremić otkriva tajnu savršene linije: Izbacila je samo JEDNU namirnicu! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/jovanajeremic



 Sa ciljem da dovede svoju liniju do savršenstva, poznata voditeljka je posvetila vreme napornim treninzima i promenama u ishrani.

"Ključ uspeha je pravilna i zdrava ishrana", ističe Jovana, koja se za savete o ishrani konsultovala sa nutricionistom. "Dobro sam izgledala i ranije sa 56 kilograma, ali cilj mi je bio da imam 52. Bilo je veoma teško skinuti ta poslednja četiri kilograma! Toliko sam masti 'svukla' da mi je ostalo još samo malo donjeg stomaka. Eto, mogu da idem na takmičenje u fitnesu! Ne mogu da prepoznam svoje telo, kao da imam 18!" - dodaje.


Foto: Instagram printscreen/jovanajeremic

Jovana je takođe naglasila da je ključna promena u njenom načinu ishrane. "Nutricionista je napravila revoluciju, meša namirnice kako ih niko nikada nije mešao. Promenila sam stil života i navike iz korena, meso sada maksimalno izbegavam, a najviše jedem ribu, posebno losos."

Osim pravilne ishrane, Jovana redovno vežba, a teretana joj je postala kao druga kuća. Njena posvećenost i disciplina su joj pomogle da postigne impresivne rezultate, a sada je spremna da nastavi svoj put ka boljem zdravlju i fitnesu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>