Region

Svet

Jovana Jeremić otkrila šta se desilo sa čovekom koji joj se rugao: Evo koga je kasnije molila da mu pomogne!

Jovana Jeremić, poznata voditeljka Pink televizije, nedavno je otkrila intrigantnu priču koja je izazvala pažnju javnosti.

Jovana Jeremić otkrila šta se desilo sa čovekom koji joj se rugao: Evo koga je kasnije molila da mu pomogne! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



U jednom nedavnom intervjuu, Jeremić je podelila detalj iz svoje prošlosti koji je ostavio snažan utisak na nju. Prema njenim rečima, postojao je čovek koji je ranije ismejavao njene ambicije i sumnjao u njen potencijal za postizanje velikog uspeha. 

Međutim, situacija se promenila kada je taj isti čovek neočekivano "ukočio". Jeremić tvrdi da zna o kome je reč, dodajući da se čovek nije "otkocio" sve dok nije zamolila Vasilija Ostroškog da interveniše. Ova misteriozna anegdota otkriva složenost ljudskih odnosa i moć vere u sopstvene snove.

- Pošto znam da se jedan čovek tamo smejao ovom mom snu i da se smeje sada kada vam ovo pričam, reći ću vam jednu stvar. Tri dana kasnije se ukočio i nije mogao da ustane iz kreveta i to sve dok mu nisam upalila sveću i zamolila Sv. Vasilija Ostroškog da ga otkoči. I stvarno se to i desilo - šokirala je voditeljka u emisiji, pa je nastavila:




- Vernik sam postala onda kada je sve bilo u Božijim rukama, kada sam bila sama, kada sam plakala, kada sam trpela najveće nepravde na poslu, švalerke, "zvezde noći" koje su dobijale mesto u jutarnjim programima... Onaj ko me je ubacio u te sporedne emisije, znao je da imam potencijal. Ja sam jedina kojoj je uspelo da iz rijalitija dođe i vodi jutarnji program. To je bilo 2020. godine. Sanjala sam tada Sv. Vasilija Ostroškog. Pojavio se pop. Plakala sam, bila sam u beloj spavaćici, a dole je bila voda, kao da idem po vodi... Sveštenik mi je rekao: "Zašto se sekiraš? Sv. Vasilije ti čuva leđa". U tom momentu sam osetila toplinu s leđa i videla sveca, a onda sam se probudila i vrlo brzo sam dobila da vodim jutarnji program - rekla je voditeljka gostujući u jednoj emisijii.

Slične vesti: ​Bolna ispovest naše popularne pevačice o brobi za potomstvo!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>