Region

Svet

Region

Seka Sablić namejala sve svojim anegdotama sa početka karijere! (VIDEO)

Glumica Seka Sablić namejala je sve svojim anegdotama sa početka karijere na organizovanom događaju povodom obeležavanja veka od rođenja velikog Čkalje.

Seka Sablić namejala sve svojim anegdotama sa početka karijere! (VIDEO) Youtube/Svetski Radio





Glumac i komičar Miodrag Petrović Čkalja rođen je pre 100 godina, 1. aprila 1924. godine, a svoje uspomene na glumca podelila je Jelisaveta Seka Sablić, koja je s vremenom dobila titulu kraljice komedije.


Jelisavetine uloge su donosile smeh narodu, a na "Dan šale", na događaju povodom stogodišnjice od rođenja velikog Čkalje, Seka je podelila anegdotu iz ranih dana svoje karijere:


"Počela sam da radim i već sam bila prilično poznata, prepoznatljiva u društvu. Sećam se, vozila sam se trolejbusom, iz nekog razloga. I onda, u jednom trenutku, grupa klinci se okrenula ka meni i počela da me pokazuju prstom, uzvikujući: 

'Eno ga Čkalja!' 

Živahno su se šalili jedni s drugima i ponavljali to. Izašla sam na sledećoj stanici, osetivši se malo uvređeno, a tek posle nekoliko godina shvatila sam o čemu su govorili. Videli su glumicu, ali su tu profesiju isključivo povezivali s Čkaljom", rekla je glumica Seka Sablić sa osmehom.

 

Bora Todorović i Seka Sablić: Najbizarnija svađa u istoriji glumišta! (VIDEO)








Njene uloge u komičnim likovima obojile su domaću televiziju i film, a Seka Sekulović iz "Boljeg života" i sekretarica Marijana iz "Srećnih ljudi" ostaju urezane u sećanju generacija. Na pitanje novinara da li misli da će se uskoro pojaviti serija slična "Srećnim ljudima" ili "Boljem životu", glumica je odgovorila svojim prepoznatljivim tonom koji je mnoge naterao da se smeju do suza:

"Ko zna! Meni je svejedno", rekla je glumica kroz osmeh, a njen odgovor je postao hit na društvenim mrežama.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>