Region

Svet

Veliki brat: Marijana ne želi da prodaje obraz za evre, Nemeš ubacio žvaku Brendonu u kafu (Video)

Stanari su u toku jučerašnjeg dana raspravljali o muškim silikonima, Horvat je objasnio ostalim ukućanima kako ih neki slavni stavljaju u grudi. Takođe se žalio Velikom bratu da mu je katastrofa jutro jer se smrzo tokom noći zbog Duška koji je želeo da se otvore vrata.

Veliki brat: Marijana ne želi da prodaje obraz za evre, Nemeš ubacio žvaku Brendonu u kafu (Video)



Misli da se popravio njegov odnos s Nirmalom, normalno komuniciraju, ali kaže da nikad neće biti kao pre. Takođe misli da su svi u kući počeli drugačije da doživljavaju Nemeša nakon što je odglumio Velikog brata i prevario Lestera i Nikolu da izađu iz kutija tokom zadatka.

Pre nego što je zaprosio Kejt, princ Vilijam, to jest Nirmal, je bio u kostimu žapca jer ga je začarao afrički mag. Dušku je Horvat objašnjavao da je princ Filip kraljičin muž, pa je Dule Brendonu, to jest, kraljici, obećao večnu vernost, na šta je Brendon rekao da kraljica ide da zapali jednu cigaru.

Soraja i Brendon su se udružili u napadu na Nemeša, pa je počela velika svađa. Posle je Nemeš tokom nekog razgovora rekao Brendonu kako je siguran da je on odličan stručnjak za muške noge. Posle žestoke rasprave,  Nemeš  je prišao Brendonu i bacio mu žvaku u šoljicu sa kafom . Brendon je komentarisao da je to vrlo scenski, a Nikola, koji je bio prisutan pitao se zbog čega je to uradio. Nemeš je odgovorio da Brendon odlično zna razlog.

Nemeš misli da se Brendon, to jest, kraljica, osilila od kada je sela na tron. Soraja se slaže da neće moći da živi od nje, pošto Nemeš sa njom uopšte ne razgovara. Marijana se požalila Nemešu da joj je Nikola još veće iznenađenje, na šta joj je njen ljubavnik odgovario: "Đubre, đubre, i to je to".

Marijana misli da je podmukao, da nije pravi, a pre joj je bio odličan. Ona tvrdi da nikada o nikome nije ružno pričala, osim o Bojani jer je ona šokirala. Kaže da neće prodavati svoj obraz za evre i da u kući svi jedni drugima zabijaju nož u leđa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>