Region

Svet

Dragutin Topić se ne provodi sa ukućanima Velikog brata: Biram društvo!

Već po samom izlasku iz rijalitija Dragutin Topić, favorit koji je izgubio od svog najvećeg protivnika, pokazao je koliko mu je poraz teško pao.

Dragutin Topić se ne provodi sa ukućanima Velikog brata: Biram društvo!



Podsećamo vas da je pokušao da prekine konferenciju za novinare u noći velikog finala, da se na VIP žurci zadržao samo pola sata i da je u kasnijim izjavama za medije pokazivao sve više netrpeljivosti prema bivšim cimerima.

Ali, kada je o ulozi koju je igrao reč, vest da će snimiti duet sa Majom Nikolić koju je sve vreme pokušao da "privede pravim vrednostima", poništava Topićevu savršenost, dobrotu i uzornost demonstrirane u kući Velikog brata.

Juče je na svom Facebook profilu napisao: "Mnogi me pitaju zašto ne gostujem s ostalima na televiziji i po splavovima. Pa, recimo da biram društvo".

Potom je dodao da se ne pokavljuje na splavovima jer to nije njegov stil, a na kraju sve "zasladio" rečenicom: "Ja sam u Velikom bratu bio zbog sebe i provodio sam vreme sa samim sobom. Hteo sam nešto da pokažem i mislim da sam u tome uspeo. Svi ukućani su mi dragi, krasni i ni na koga nisam kivan. To sam napisao svojim prijateljima".

Željka Stojanovića ne iznenađuju Topićeve izjave pa mu je žestoko odgovorio: "On nije naše godište, čovek ima 44 godine, kući su mu trudna žena i dete. Samo neka njemu bude lepo. Šta će on sa nama?!"

Autor: M.P.
Izvor: NaDlanu
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>