Region

Svet

Ceca ne putuje iz Beograda

Folk diva Svetlana Ražnatović nema nameru da bilo kuda putuje, pre nego što stupi na snagu kazna o njenom kućnom pritvoru. Ona priprema svoj novi album, koji izlazi polovinom juna.

Ceca ne putuje iz Beograda



"Zbog situacije u kojoj se našla, folk diva nema nameru nigde da putuje, a posebno ne u Žitoradu, jer je njena majka Mira upravo kod nje i ona joj je u ovoj teškoj situaciji glavi oslonac", rekao je za "Alo" izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor još podseća da je Cecin album u završnoj fazi. "Inače, svi koji dobro poznaju Cecu znaju da je ona kućni tip i da sa prijateljima najčešće provodi vreme družeći se u svojoj vili. Uostalom, njeni roditelji će tokom izdržavanja kazne moći da joj dolaze u posetu, kad god požele. Album koji je u završnoj fazi folk diva će takođe plasirati na Internet i samim tim sve vreme biti sa svojom publikom", rekao je.

 Priču da je pevačica u Beogradu je potvrdio i Aleksandar Milić Mili, njen saradnik. "Video sam se sa Cecom juče jer smo morali da utanačimo još neke detalje vezane za album, ali i pesme, koje će već od 30. maja, tačno u podne, moći da se kupe na sajtu www.miligrammucic.com. Hoću samo da napomenem, pošto postoje razne spekulacije, da je kupovina pesama sigurna i da novac i kartice kojima će se plaćati ne mogu biti zloupotrebljeni", rekao je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>