Farma

Parovi

FARMA: Željko Mitrović najavio povratak najgledanijeg rijalitija - Evo kad počinje (FOTO)

Rijaliti FARMA od septembra ponovo se vraća na male ekrane, najavio je vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović.

FARMA: Željko Mitrović najavio povratak najgledanijeg rijalitija - Evo kad počinje (FOTO) Foto: Printscreen/Pink.rs




U septembru, povodom 30 godina Pinka, započinje serija od trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana. Kao deo ukupnog slavljeničkog ambijenta, vlasnik ružičaste televizije najavio je i povratak rijalitija "Farma", koja će se emitovati na novoj televiziji koju pokreće.

 "U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala FARMA, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na Instagramu.




S druge strane, na Pink televiziji, gledaoci će moći da uživaju u rijaliti programu "Elita". Ova dva kanala ponudiće bogat sadržaj za sve ljubitelje rijaliti šoua, kombinacijom nostalgije i novih uzbuđenja.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>