Region

Svet

Ceca Ražnatović otkrila tajnu jedne svoje hit pesme! (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila tajnu jedne svoje hit pesme! Ona je kroz karijeru je imala brojne hitove, te je progovorila kako je došla do jednog od najvećih, a to je pesma "Beograd", koju njena publika obožava.

Ceca Ražnatović otkrila tajnu jedne svoje hit pesme! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Iako je poznato da joj je Dino Merlin poklonio ovu numeru, pesma krije još jednu tajnu - da je zapravo osmišljena kao duet, međutim, zbog ratnih dešavanja, bosanski kantautor nije mogao da je otpeva.


- Namenski je za mene uradio pesmu "Zaboravi", a onda mi je rekao da ima za mene jednu prelepu pesmu koja je rađena za duet. Ali pošto je tada bio rat i on nije mogao da peva o Beogradu, kazao mi je da samo ja imam tu specifičnu emociju i poklonio mi tu pesmu - otkrila je Ceca Ražnatović.






Merlin je takođe javno govorio o tome da je autor pesme "Beograd" i da je numeru napisao jer je u ovom gradu proveo divne trenutke. Beograd je s vremenom postao nezvanična himna glavnog grada Srbije. Ceca je snimila i spot, a kadrovi su snimljeni na stadionu FK "Obilić", koji je tada bio u vlasništvu Cecinog supruga Željka Ražnatovića Arkana.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>