Ostalo

Sme�no

Kanga besneo na policajce: Kasnio na derbi, nisu mu dali da prođe - Brate! (VIDEO)

Juče 20. aprila, uoči derbija, fudbaler Crvene Zvezde, Guelor Kanga, doživeo je avanturu koja se ne pamti svakog dana. Na putu ka stadionu, Kanga se suočio sa izazovom koji nije očekivao - regulisanjem saobraćaja od strane policije. 

Kanga besneo na policajce: Kasnio na derbi, nisu mu dali da prođe - Brate! (VIDEO) Foto: TikTok Printscreen/StameniIako je navikao na različite prepreke na terenu, ovaj put je bio suočen sa neobičnim izazovom izvan stadiona. Kako bi obezbedila sigurnost i pravilan tok saobraćaja, policija je morala da reguliše ulice, što je značilo da su svi vozači, uključujući i Kangu, morali da poštuju njihove propise.

Zaustavio se u blizini policije i besno izašao iz kola pokazujući na sat:


@stameni.m Kad igraš u Zvezdi a saobraćajac navija za Partizan 😄 @guelorkanga #crvenazvezda #partizan #vecitiderbi #crvenazvezdafk #derby #viral #superligasrbije #foryou #foryoupage #srbija #beograd #fudbal #arenasport ♬ original sound - Miloš S.

- Brate, i play now. I go to stadion - rekao je Kanga policajcu koji ga je zatim i propustio da prođe. 

Čitavu ovu zanimljivu situaciju zabeležili su prolaznici, koji su se takođe našli u sedištu beogradske gužve. Izgleda da Kangu ova situacija nije preterano omela, jer je Zvezda u jučerašnjem derbiju pobedila Partizan, rezultatom 3:2, a jedan od golova upravo je dao Kanga.

Slične vesti: Ljudi koji su se probudili iz kome otkrivaju kako izgleda povratak: Nije baš kao na filmu

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>