Region

Svet

Veliki brat: Vladimir napustio kuću, Nikola na tajnom zadatku (Video)

Nakon što je od sinoć neprestano ponavljao kako želi da izađe iz kuće i nije prestajao sa kršenjem pravila, Vladimiru je Veliki brat danas odlučio da ispuni želju i rekao mu da spakuje svoje stvari. Vladimir je iz kuće izašao oko 14.30 sati.

Veliki brat: Vladimir napustio kuću, Nikola na tajnom zadatku (Video)



Svi problemi započeli su sa novim nedeljnim zadatkom zbog kojeg su stanari morali da obuku kokošije kostime. Vladimir je to odbio. Od izlaska iz kuće uporno su ga odgovarali  Soraja, Nirmal, Lester i Nikola, ali Vladimir je ostao pri svom stavu.

Osim što je šaputao sa ukućanima i nije nosio mikrofon, Vladimir je juče prekršio glavno pravilo Velikog brata time što je drugim ukućanima otkrivao informacije iz spoljašnjeg sveta.

Jutros je tako u spavaćoj sobi ispisivao nešto po majicama, jer očigledno  nije imao dovoljno vremena da cimerima kaže sve šta ima, pa je odlučio da im ostavi poruke.

U sklopu nedeljnog zadatka Nikola je dobio tajni zadatak, čiji uspeh garantuje ukućanima luksuzni budžet. Nikola kao "lasica" treba da krade i uništavati jaja svojih cimera "kokoši". U roku od 24 sata morao je da uništiti tri jaja. Danas je uzeo i poslednje i to Sorajino, koja zasad nije primijetila da njenog jajeta nema.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>