Region

Svet

Nataša i Ljuba zajedno na nastupu (Foto)

Lepa Nata je sinoć u Beogradskom klubu “Cinema“ imala nastup humanitarnog karaktera. Osmehom i dobrim raspoloženjem, Bekvalčeva je uspela da podigne atmosferu do usijanja. Da li je za njeno dobro raspoloženje razlog pomirenje sa dečkom Ljubom i njegova podrška te večeri u klubu, ostaje nam da naslutimo.

Nataša i Ljuba zajedno na nastupu (Foto)



Privatne probleme je naizgled ostavila po strani, a kako se zaista oseća možemo pretpostaviti na osnovu onog što je izjavila: “Moj privatni život ovih dana se zaista meni samoj gadi, odnosno gadi mi se sve što se piše o njemu.”



Nataša piše biografiju, a između ostalog, spekuliše se da u njoj otkriva da je Dača bio s njom samo iz koristi. Te glasina pevačica ovako komentariše: ”Iskrena da budem, ovo je novina za mene. Ne želim uopšte da kažem da li sam to napisala, jer šta god da kažem, to će biti drugačije protumačeno. Ja sama ne mogu da ispratim šta sve pišem i šta se sve događa u mom životu. Šta god da uradim, to ljudi pogrešno protumače, pa isto tako očekujem i od ove večeri koja je humanitarnog karaktera.”



Natašin i Dačin razvod je već danima glavna tema. Jedan od naslova koji je izazvao možda i najviše pažnje je Dačina izjava da su se on i Nataša razveli jer ga je ona varala. “Moj Danilo je već danima izmanipulisan od strane medija i zbog toga mi je beskrajno žao”,  rekla je pevačica.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>