Region

Svet

Dara Bubamara: Seka me je prodala zbog par hiljada evra

Pevačica Dara Bubamara koja trenutno promoviše svoj novi imidž, ali i singl "Galama", objasnila je razlog zbog koga više nije u dobrim odnosima sa pevačicom Sekom Aleksić.

Dara Bubamara: Seka me je prodala zbog par hiljada evra



"Seka i ja ne razgovaramo, daleko od toga da je bilo nekog sukoba. Presekla sam od svadbe, jer mi je bila prijateljica, barem se pretvarala da jeste, a zakazala je nastup na dan moje svadbe" - rekla je Dara i dodala da je nikada nije ogovorala, nego da je umesto svom prijatelju Raletu, poslala SMS Seki.

"Nikada je nisam ogovarala nego mi je bilo jako žao, a drugo poruka nije bila uvredljiva. Poslala sam SMS u fazonu: "Zamisli, neće da mi dođe na svadbu, zakazala je nastup, završila sam sa njom za sva vremena". Umesto mom Raletu poslala sam njoj poruku, a ona mi je uzvratila: "Nemoj tako, Daro, mnogo te volim,nemoj da se ljutiš". Na to sam joj ja odgovorila da je dobro je što je greškom dobila poruku i da zaista ne želim nikakav kontakt sa njom. Tužno je da te neko proda za par hiljada evra. Ipak, bilo mi je krivo kada sam kasnije u salonu čula da sam je nazvala krmačom i slično. To nema veze sa mozgom".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>