Region

Svet

Zorica Dukić: Nisam pobedila zahvaljujući mladom političaru

Manekenka Zorica Dukić koja je u subotu uveče zajedno sa svojim dečkom Milošem Vukovićem izašla iz rijalitija "Parovi" bogatija za 250.000 evra tvrdi da nije u tajnoj vezi sa mladim političarem i demantuje tvrdnje Slađane Delibašić da im je pobeda nameštena.

Zorica Dukić: Nisam pobedila zahvaljujući mladom političaru



"Tačno je da sam uspela da pročitam novine kada sam zbog povrede kolena otišla kod doktora. Iskoristila sam trenutak izlaska iz vile i dočepala se jednog tabloida u kome sam samo pročitala da sam upala u ormar dok je Peđa D Boj onanisao, što nije tačno. U vili su često pravljene žurke na koje su dolazili naši prijatelji i naravno da smo svi uspevali da doznamo šta se dešava. Tako sam i znala sve vreme da smo Miloš i ja favoriti" - kaže Zorica i dodaje:

"Pobedu jesam očekivala, ali nije nameštena, štaviše, ne poznajem nijednog političara! Ja sam čula da će Slađa i Igor da osvoje nagradu i njih sam se u finalu pribojavala" - naglašava Zorica.

Manekenka je takođe demantovala priču pojedinih ukućana da su ona i Miloš samo glumili par u vili.

"Prvog maja će godinu dana kako se Miloš i ja zabavljamo, ali nismo hteli non-stop da se ljubakamo pred kamerama. Mnoge stvari smo zamerili jedno drugom u vili, ali se još nismo videli da to raspravimo jer je on kod roditelja u Smederevskoj Palanci. Nagradu ćemo podeliti, a ja ću od svog dela kupiti neku nekretninu"  - rekla je Zorica i još jednom potvrdila svoju priču iz rijalitija, da je glumac Tihomir Arsić želeo da ima seks sa njom.

"Pozvao me je na kasting za „Šesto čulo" i dovezao do stana od drugarice, gde sam tu noć spavala. Sat vremena mi je pričao u kolima kako sam lepa i ostalo. Kada sam videla u kom smeru ide priča, izašla sam iz auta. Više me nije pozvao, a ulogu u toj epizodi naravno nisam dobila" - zaključila je Zorica.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>