Region

Svet

Zorica Dukić: Da sam htela slavu preko kreveta, već bih bila slavna

Pobednica rijalitija „Parovi“ i vlasnica 250.000 evra Zorica Dukić, u intervjuu za „Alo!“ otkriva da iza nje ne ni stoji političar ni biznismen i da je htela da se progura preko kreveta, uradila bi to odavno!

Zorica Dukić: Da sam htela slavu preko kreveta, već bih bila slavna



"Još ne verujem da smo Miloš i ja pobednici. Bila je veoma mala razlika u glasovima. Osećala sam u jednom trenutku da ćemo pobediti, ali kasnije sam se ipak dvoumila i nisam bila sigurna. Čula sam priče da je namešteno, da iza mene stoje moćni ljudi. Da je tako, ja ne bih ušla u rijaliti. Da sam htela slavu preko kreveta, imala bih je. Radila sam u banci, družim se sa starijima, jer su mi i brat i sestra stariji. Krećem se u uticajnom društvu i zbog toga misle da iza mene neko stoji. Ali nije tako" – rekla je Dukićeva.

Ti i Miloš ste raskidali, svađali se, mirili. Kakva je sada situacija? Da li ste zajedno?

"Jesmo zajedno. Svađali smo se u početku, jer nismo bili u nekoj ozbiljnoj vezi. On je tri puta dnevno imao treninge, slabo smo se viđali i onda smo ušli u vilu, bili osuđeni 24 sata jedno na drugo. Počele su da mi smetaju neke stvari kod njega, njemu kod mene i onda smo raskinuli. Zapravo smo tek tada shvatili, kada smo „kao“ raskinuli, da smo se sve vreme ponašali kao da nismo zajedno. Zatim smo porazgovarali, pomirili se i počeli da razmišljamo o nama. On je meni bio velika podrška, kao i ja njemu."

Svađa sa Tikom je donekle obeležila rijaliti. Šta se zapravo dogodilo?

"Pročitala sam da je izjavio da ni pijan ne bi bio sa mnom. Ništa nisam slagala. Radili smo na jednom projektu. Povezao me kući i počeo je da pakuje priču. Da ima mlađu ženu, da je u njoj pronašao pravu ženu, da sam ja mnogo lepa devojka. I odmah sam okrenula ja priču na moju stranu. Nisam mu dozvolila to što je hteo. Isprovocirao me koliko je bio licemeran i kao veran mužić, pa sam rešila da kažem šta sam imala."

Da li se kaješ zbog nečega?

"Kajem se što sam se nervirala i što sam dozvolila da me isprovociraju nebitni ljudi. Kajem se zbog svađa sa Milošem."

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>