Region

Svet

Milena ima razlog da se plaši Nemanje

Psiholozi smatraju da učestale svađe Milene i Nemanje na "Farmi" zbog mladog Nikole Sarića, nisu uopšte naivne.

Milena ima razlog da se plaši Nemanje



Mišljenje psihologa i psihoterapeuta Danijele Stojanović govori da:"Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno. Kod nekoga je to izraz nesigurnosti, kod drugog može da predstavlja nameru, iako sve zavisi od toga koliko poznajete ponašanje osobe koja preti.

" I verbalne pretnje nisu dobre kao način komunikacije, neophodno je porazgovarati o tome, reći kako se osećamo u takvoj situaciji i uticati na to da promeni ponašanje. Ako partner nastavi, treba prekinuti kontakt. Ljubomora je osećanje straha da ćemo izgubiti osobu koju volimo i to je normalna ljudska reakcija. Međutim, ukoliko je preterano izražena, a mi ne postavimo jasno određene granice, već tu osobu doživljavamo kao deo sebe, onda može da dođe do fatalnog ishoda".

Da potsetimo, Nemanja je besan na Milenu zato što većinu svog vremena provodi u društvu mladog pevača i bivšeg učesnika "Operacije trijumf" Nikole Sarića. U naletu besa svašta je rekao Mileni:

"Ne zanima me, ima da se skloniš od njega i kad su drugi tu. Razlupaću mu onu gitaru o glavu, a onda ću da odem odavde. Ako nastaviš, napraviću haos"!

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>