Region

Svet

Nikola Tamari pokazao penis

Ukućani  u rijaliti programu „Veliki brat“ iz dana u dan sve su bliskiji. Iako su Nemeš i Marijana svoje „strasti“ pokazali pod jorganom, Nikola i Tamara su odlučili da nežnosti razmena u tuš kabini uz izgovor da je to u okviru zadatka. Za to vreme na otpadu se odigravala drama jer je Soraja navodno prala us…e gaće. Naime, Tamara i Nikola su se baš ugledali na Marijanu i Nemeša.

Nikola Tamari pokazao penis



Iako su oboje zauzeti oni su sve bliži. Više ih i ne zanima šta je sa njihovim životima van kuće. Počinju polako da se ponašaju kao pravi par. Pošto su već počeli sa nedeljnim zadatkom “starački dom“ Nikola to maksimalno koristi pa je prvo zamolio Marijanu da ga svuče i spremi za kupanje. A kada je ona to uradila ušao je da se tušira sa Tamarom.

U jednom trenutku Nikola je uzeo tuš i počeo da pere polni organ dok ga je Tamara gledala. Nemeš se uključio u njihovo kupanje rečima da vidi da među njima postoje obostrane simpatije. Još samo da im objasni kako se to radi ispod jorgana. Ipak on ima iskustva.

Za to vreme, Veliki Brat je ukućanima na otpadu kroz cev za dostavu isporučio korpu punu prljavih gaća. Pošto su oni zaduženi za pranje veša i pripremu hrane, odmah su se dogovorili da Horvat i Soraja peru one u boji, a Dule da kuva na šporetu bele. Soraja je kukala kako ne može ni da ih razvrsta jer nema rukavice. Ona i Horvat su gaće ubacili u tuš kabinu sipali prašak i počeli da peru… U jednom trenutku šokirana Soraja je videla nešto braon na gaćama:

- Jao evo ga braon… Pa to je kaka…

Vrišteći je pobegla a onda je Dragana uradila ekspertizu zajedno sa Horvatom I shvatili su da je ipak u pitanju braon list. Soraja se takođe žalila i kako gaće strašno smrde, a Duško joj je dobacio da kada je rekao da pere usrane gaće nije mislio bukvalno:

- Saro to se tako kaže za svake gaće koje su prljave. Možda su te crne pa se ne vidi…
U toku pranja još jednom su se pokačile Sara i Dragana oko velike drvene motke kojom su prale veš. Tenzija među njima je sve veća.

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>