Region

Svet

Nataša i Dača uopšte ne razgovaraju

"Kafana je svima otvorena i kao gost dobro ste došli, ali od razgovora za novine i fotografisanja nema ništa. Moja dobrota je poslednjih meseci previše puta zloupotrebljena i ne želim više ništa da govorim."

Nataša i Dača uopšte ne razgovaraju



Ovako je u utorak oko podne, u svojoj kafani “Tako je suđeno”, udubljen u knjigu poslovanja koju je upravo sređivao, reportere “Novosti” dočekao Danilo – Dača Ikodinović. Na stolu ispred njega čaša “koka kole” i hrpa računa iz kojih je brojke, izuzetno vešto i brzo, u knjigu unosio levom, zdravom rukom.

"Ne, zaista neću ništa da govorim, svi su zloupotrebili moju dobrotu" – ponovio je proslavljeni vaterpolista, odlučan da ne govori o razvodu sa Natašom Bekvalac. Još neokončani razvod nekada najlepšeg i najpopularnijeg srpskog para je, inače, u žižu interesovanja javnosti vraćen kada su mediji preneli njegove vrlo oštre izjave da bi Nataši bilo bolje da ćuti, kako on ne bi progovorio o svemu što je radila, a za šta, navodno, ima dokaze.

"Ne pratim i ne komentarišem" - bilo je sve što je u utorak u kratkom telefonskom razgovoru želela da kaže Nataša Bekvalac. Da za pomirenja para, koji iz šestogodišnjeg braka ima ćerku Hanu, nema ni teoretskih šansi, potvrdio i Natašin advokat Dragan Gojković.

"Odluka i jednog i drugog o razvodu je nepokolebljiva" - bio je kategoričan Gojković u razgovoru za “Novosti”.

Ročište u Osnovnom sudu u Novom Sadu, doduše, još nije zakazano, ali očekujem da će biti do kraja marta. Prema informacijama iz njihove najbliže okoline, Nataša i Dača više uopšte ne kontaktiraju i veoma im je stalo da se formalnosti oko razvoda što pre završe. Ikodinović je pre dve večeri prilikom posete Gojkoviću to i potvrdio. Po ranijem dogovoru, pevačica se neće pojavljivati na sudu, već Gojković, kao njen zastupnik.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>