Region

Svet

Anastasija Ražnatović: Zbog mame sam se potukla u školi!

Anastasija Ražnatović, gostujući u jednoj emisiji otvorila je dušu i otkrila da se zbog svoje mame Cece, jednom potukla u školi.

Anastasija Ražnatović: Zbog mame sam se potukla u školi! Foto: Printsreen Youtube/K1 TVU emisiji "Preživeli", Anastasija je opisala jedan od svojih najtežih trenutaka tokom odrastanja, kada je pevačica Ceca Ražnatović, bila uhapšena tokom policijske akcije "Sablja".

- Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – pričala je Anastasija i dodala:- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš...

- Ona mi je to u petak napisala preko „Fesjbuka“, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar – kazala je Anastasija na K1 u emisiji "Preživeli".

Slične vesti: Da li znate koje je pravo ime Ilde Šaulić? Ima posebno značenje

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>