Region

Svet

Željko Joksimović odustao od Evrovizije

Pevač Željko Joksimović koji je napisao pesmu za Irinu Dorofejevu koja je trebala ove godine da predstavljati Belorusiju na izboru za pesmu Evrovizije, povukao je svoju kompoziciju zbog neprofesionalizma njihove delegacije.

Željko Joksimović odustao od Evrovizije



"Ja sam svoj posao završio u dogovorenom roku i poslao pesmu. Članovi njihove delegacije za Evrosong stalno su mi govorili da će mi ugovor poslati u ponedeljak. Kada bi došao ponedeljak, rok bi pomerili za sredu, a u sredu za petak. Pomislio sam „e, pa, gospodo, tako neće moći” i rekao sam da ja neću tako da se igram i da odustajem!" - rekao je Željko i dodao da mu je žao što je morao tako da reaguje.

 "Stvarno mi je žao, ali moje vreme je isplanirano i do godinu dana unapred i nemam strpljenja za bilo kakav neprofesionalizam. U svakom slučaju, pesmu sam napisao za Irinu – koju poznajem već 11 godina budući da smo mnogo puta zajedno nastupali po evropskim festivalima – i njoj pesmu i ostavljam. A ona će već odlučiti kada će je i kojim povodom izvesti."  - zaključio je Joksimović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>