Region

Svet

Sahranjena Bojana Janković (FOTO)

Bivša voditeljka Bojana Janković sahranjena je danas, 26. aprila na Novom groblju u Beogradu, a na večni počinak ispratili su je porodica, prijatelji i brojne kolege.

Sahranjena Bojana Janković (FOTO) Foto: Printscreen/republika.rs



Prodica, prijatelji i kolege, okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu, kako bi Bojanu Janković ispratili na večni počinak. Pored sestre Ivane i njenog bivšeg supruga Edina Škorića, na sahranu je u pratnji svoje dve ćerke koju je dobio u braku sa Bojanom, došao i Ognjen Janković u pratnji svoje sadašnje izabranice Milene Radulović. 


Foto: Printscreen/pink.rs

Poslednji pozdrav preminuloj voditeljki odali su Tijana Dapčević, Katarina Sotirović, članovi "Beogradskog sindikata", Andrija Milošević i njegova izabranica Aleksandra Tomić, Biljana Obradović, Dušica Jakovljević, brat Bojane i Ivane, Vlada Vuksanović i mnogobrojne poznate ličnosti.


Foto: Printscreen Republika

Iz kapele, tužna povorka krenula je ka grobnom mestu, gde će počivati pokojna voditeljka.  Bivši suprug Bojanin, Ognjen Janković, predvodio je povorku, a u rukama nosi ikonu. Njihova ćerka Zoa, nosila je majčinu sliku. Sestra Ivana jedva se držala na nogama, sve vreme se oslanjajući na ćerku koja je pridržavala. Nakon opela koje održano, Bojana je sahranjena uz pesmu " "Viva la vida", što u prevodu znači "Živeo život".


Foto: Printscreen/pink.rs

Podsetimo, Bojana Janković iznenada je preminula 19. aprila u 46. godini. Uzork smrti još uvek nije poznat. Iza sebe je ostavila dve ćerke. 

Slične vesti: Dušica Jakovljević i Bljana Obradović uplakane i potresene na sahrani Bojane Janković

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>