Region

Svet

Čitulje porodice Bojane Janković pune potresnih reči! Nedostaje bivši suprug!

Potresne čitulje porodice Bojane Janković: Emotivne reči braće i sestre, izostanak oproštaja bivšeg supruga izaziva pitanja...

Čitulje porodice Bojane Janković pune potresnih reči! Nedostaje bivši suprug! Foto: Printscreen Youtube/Mirza Vranje





Bojana Janković, koja je nekad vodila emisije na Pinku, preminula je 19. aprila u 46. godini. To je izazvalo veliku tugu kod njene porodice i mnogih poznatih osoba. Sahrana će biti održana u petak na Novom groblju, u 14:30 časova.

Bojanina sestra bliznakinja Ivana, kao i braća Uroš i Andreja, izrazili su svoju tugu i ljubav prema sestri kroz poruke na čituljama. Njihove reči pokazuju koliko su je voleli i koliko će je dugo pamtiti. Međutim, njen bivši suprug, Ognjen Janković, nije se oprostio od nje na isti način, što je iznenadilo mnoge ljude.



"Mojoj najveselijoj i najlepšoj sestri poslednji pozdrav. Tvoj osmeh će uvek obasjati moje srce. Uvek ćeš biti sa mnom"- tvoj brat Andreja i sestričina Vida.

"Draga moja Boko, tvoj osmeh, tvoj veseli duh i tvoja ljubav će zauvek sijati"- voli te tvoj brat Uroš.

Pored porodice, mnogi prijatelji i kolege su se oprostili od Bojane na društvenim mrežama. Voditeljka Dušica Jakovljević je izrazila svoju tugu kroz veoma emotivne reči, naglašavajući Bojaninu lepotu i inteligenciju. Njena objava ostavila izmamila je suze kod mnogih, a možete je pročitati OVDE.




Foto: Printscreen Youtube/Mirza Vranje



Bojanina smrt ostavlja mnogo nepoznanica, jer zvanični uzrok smrti još nije potvrđen. Hitna pomoć je utvrdila da je preminula, ali nije bilo vidljivih tragova nasilja na telu. Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju, pa je telo prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu radi daljeg ispitivanja.


Govorilo se čak i o tome da je Bojana Janković ugasila svoj mobilni telefon, a o tome više detalja OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>