Lepota

Ljubav

Tirk KLEOPATRE: Recept mladolikog izgleda Sindi Kraford

Iako je već ušla u šestu deceniju, legendarna Sindi Kraford i dalje oduzima dah svojim izgledom, koji mnogi opisuju kao večnu mladost. Poznata kao jedna od najlepših žena na svetu, Sindi otkriva svoje tajne nege kože i održavanja lepote, koje je jednostavno za primenu i pristupačno svima.

Tirk KLEOPATRE: Recept mladolikog izgleda Sindi Kraford Foto: Printsreen Youtube/abc chicago



"Mislim da je najvažnije da se brinete o svom telu i umu, vašim odnosima i da imate drugarice sa kojima možete da se smete i razgovarate", deli Sindi u jednoj od svojih emisija. Njena filozofija lepote naglašava važnost unutrašnjeg balansa i sreće kao ključnog faktora za održavanje mladolikog izgleda.


Foto: Instagram printscreen/cindy crawford

Iako je poznata po svom lanacu kozmetike, Sindi otkriva da za svoju negu kože koristi veoma jednostavan i jeftin ritual, inspirisan praksom Kleopatre. Potrebno je samo mleko i kisela voda. "Ovaj 'preparat' čini moju kožu svežom", otkriva Sindi. Mlečna kiselina, prisutna u mleku, pomaže u prirodnom oljuštenju mrtve i suve kože, dok istovremeno hidrira i posvetljuje ten, ostavljajući kožu blistavom i mladolikom.

Sindi Kraford je živi dokaz da lepota nema granice, a njene jednostavne, prirodne metode nege kože mogu biti inspiracija svima koji teže za dugotrajnom lepotom i mladolikošću.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>