Region

Svet

Petar Strugar progovorio o razvodu: Evo šta mu je bilo najteže!

Petar Strugar retko deli detalje svog privatnog života, ali sada je odlučio progovoriti o jednom važnom segmentu - svom braku sa Ivanom i izazovima s kojima se suočio nakon razvoda.

Petar Strugar progovorio o razvodu: Evo šta mu je bilo najteže! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Poznati glumac Petar Strugara, uživa u ljubavi sa koleginicom Ninom Nešković. Gostujući u emisiji "Goca show", popularni glumac govorio je o porodici, ali trenutku koji je bolan za sve, a to je razvod. 

"Porodica je temelj svega. Ponekad uspevam, ponekad ne. Razvod nije bio lak, ali najteži trenutak bio je kada sam shvatio da nisam sam, da tu postoji dete. Ipak, čovek se prilagodi životu", počeo je glumac izlaganje u emisiji "Goca šou". Na pitanje o odnosima sa majkom svog prvog deteta, Petar je zastao, dajući naslutiti da se radi o delikatnoj temi koju ne želi izlagati javnosti.


Foto: Instagram printscreen/besnakobila

- Kad se raziđete, zašto ne bi bili u dobrim odnosima. Sve moraš da staviš sa strane jer to dete ništa nije krivo. Progutaš šta treba da progutaš. Sada smo možda u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno, da.

Petar na pitanje da li mu je bilo žao jer nije uspeo da sačuva porodicu odgovara da je sve rešivo:

- Najvažinje je da shvatiš da smo svi ljudi i da je sve to normalno, sve je rešivo. Nema razlog da se prolongira nešto što ne ide, da se insistira, ako ne ide, ne ide, idemo dalje. Sam pao, sam se udario.

Strugar ističe da mu je najvažnije bilo da se ostvari kao otac, te je istakao da voli što se ostvario u toj ulozi kao mlad, sa 26 godina.

- Moja ideja je bila da dobijem dete, i meni je to bilo važno. Porodica mi je važna i moji su me tako vaspitali.

Voleo bi da ima još dece:

- Bože zdravlja, ja bih voleo da imam petoro, šestoro dece, to sam od srednje škole govorio, ali videćemo polako - rekao je Petar u emisiji na K1.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>