Region

Svet

Dado Plumenta razveden posle pet meseci braka (FOTO)

Pevač Dado Polumenta razveo se od učiteljice veronauke posle samo pet meseci braka, a onda se ona oglasila na svom Facebook profilu i poručila da mu je zabranjeno da pominje njeno ime.

Dado Plumenta razveden posle pet meseci braka (FOTO) Foto: Printscreen Youtube/Facebook Selma Mekic





Selma Mekić i pevač Dado Polumenta venčali su se u Novom Pazaru, decembra 2012. godine ali se njihov brak raspao već posle pet meseci zajedničkog života.

Nakon razvoda Selma nije pominjala bivšeg supruga ali se prošle godine oglasila na svom Facebook profilu uputivši mu jasnu poruku da je ne pominje već da se bavi svojom ženom i decom:



"Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina i da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. 


 




Neka se pozabavi svojom ženom i decom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. Ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje."- napisala je Selma Mekić pa dodala da njih dvoje znaju šta je istina:


"On i ja svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio, znao je koga i kakvu ženu ženi. Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života." - kaže bivša supruga Dada Polumente pa nastavlja:


"Tako da, možda sam sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiram, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće." - reči su koje je ona napisala na Facebook-u.







Pevač Dado Polumenta ima dva razvedena braka, a sada kako kaže živi bajku uz suprugu Ivonu, dok se veroučiteljica Selma Mekić i dalje bavi kaligrafijom i izradom originalnih ženskih marama, a nedavno je za "Avaz" ispričala da poslednjih nekoliko godina živi samostalno:


"Iako sam poslednjih nekoliko godina potpuno samostalna i ne živim više s roditeljima, porodica mi je i dalje vrlo važna. Što se tiče porodice kao institucije, u Pazaru se i dalje koliko-toliko neguje. Iskonske vrednosti su u krizi na globalnom nivou, a ja želim da verujem da nas kao civilizaciju čekaju neki bolji dani."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>