Region

Svet

Bojana Janković pred smrt dogovorila sastanak ali se nije pojavila!

Poslednji dani Bojane Janković - pred smrt dogovorila sastanak ali se nije pojavila, tu je i misterija ugašenog telefona...

Bojana Janković pred smrt dogovorila sastanak ali se nije pojavila! Foto: Printscreen Youtube/Mirza Vranj NOVO



Nedavno preminula voditeljka Bojana Janković, poznata po emisiji "Siti", provela je poslednje dane prilično usamljena, kako prenosi portal Republika. Prema novim informacijama, dan pre svoje smrti zakazala je susret s prijateljicama, ali nije se pojavila. Trebalo je da se nađu na doručku kako bi razmotrile jednu poslovnu ponudu. Iako je potvrdila dolazak, nije odgovarala na pozive, a njene prijateljice su tek sledećeg dana saznale za njenu smrt.

"Bojana je trebalo da se nađe s drugaricama dan pre nego što je preminula. Deca i njena sestra su imale planove bez nje, ona nije htela da ide s njima, a drugaricama je uredno objasnila da dolazi. 

Trebalo je da odu zajedno na doručak, koji je više bio poslovni ručak, i samo je odjednom prestala da se javlja na telefon. Zvale su neprestano, niko nije mogao ni da pretpostavi šta se dešava. One su se uredno sastale, čekale su da prođe neko vreme, a onda se zabrinule." - priča izvor i dalje otkriva kako se posumnjalo da se Bojani nešto desilo:


"Bojana nije tip osobe koja neće da javi ako nešto iskrsne. Kako se nije dugo javljala na telefon, odmah su počele da šalju poruke njenoj sestri. Ivana je samo javila da se nije čula s njom. Na kraju, kad su već videli da Bojane nigde nema, saznali su šta su saznali."

Bojana Janković je tog dana ugasila telefon, pa je već to samo po sebi sumnjivo, ali opet ne ukazuje ni na šta konkretno.




Foto: Printscreen Youtube/Nenty News
 



Izvor još navodi da je telefon bio ugašen iako je bila puna baterija:


"Telefon je bio ugašen, iako je imao dosta baterije. Zato se pretpostavlja da ga je Bojana u nekom trenutku sama ugasila, da se nije ispraznio. Ništa niko još ne može da tvrdi jer ne postoje zvanične informacije o tome šta je uzrok smrti, ali se po krugovima ljudi koji su je poznavali svašta priča..." 

Prijatelji i kolege iz medija pokojne Bojane Janković izražavaju tugu i nevericu, deleći dragocene uspomene na Bojanu. Ipak, deluje da je većina njih je saznala za Bojaninu smrt preko medija.

Dugogodišnja Bojanina prijateljica, voditeljka Rada Radenović vidno je potrešena smrću koleginice. Nakon što je skupila snagu, javno se oprostila od Bojane putem svog Instagram profila, deleći poslednju prepisku koju su razmenile:


Jedva čekam da te vidim - napisala je Radenovićeva uz emotikon srca, a Bojana joj je odgovorila:

" I ja tebe!"



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika


>