Region

Svet

Noć koja je bila presudna! Haris i Melina imali svađu pred prijateljima

Veza između Meline i Harisa Džinovića, koji su sada već bivši supružnici, i dalje intrigira javnost, a nedavni incidenti su doveli i do intervencije policije.

Noć koja je bila presudna! Haris i Melina imali svađu pred prijateljima Screenshoot/Instagram/Melina/Haris



Prema informacijama koje su dostupne domaćim medijima, dan pre Melininog odlaska iz porodične kuće na Senjaku, par je bio u poseti prijateljima gde su izbili žestoki sukobi između njih dvoje. Naime, imali su svađu pred prijateljima!



Noć pre nego što je iznela i poslednju torbu i nakit iz kuće, Melina je bila s Harisom Džinovićem kod poznatih prijatelja na večeri. Međutim, atmosfera nije bila prijateljska. Ona nije progovorila ni reč s njim, a već danima je izbegavala kuću, dok Haris nije ni pokušao da razgovara s njom.


Njih dvoje su bili vidno nervozni te večeri. Haris je počeo da ponavlja kako je on sve stvorio za nju, pretvorio je u damu i pružio joj sve što je imala. Melina je pokušavala da ga zaustavi, rekla mu je nekoliko puta da prestane s tim, ali je on nastavljao. Čak su ih i prijatelji morali smirivati, govoreći im da nije pravo vreme za takve rasprave - ispričao je blizak prijatelj ovog para.

Posle te večeri, oboje su otišli kući. Sutradan, Melina je napustila kuću, ostavljajući Harisa i decu iza sebe. Godinama su gradili ovu vilu, ulagali milione u nameštaj od svetskih dizajnera, a ona je napustila sve to bez pozdrava ili poruke da se neće vraćati.



Foto: Screenshot YouTube

Svojevremeno je Melina ovako govorila o svojoj porodici:

"Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih." - rekla je Melina tada i otkrila kako vaspitava sina Kana i ćerku Đinu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>