Region

Svet

Tanja Savić se udala u tajnosti? Moj suprug je divan! (VIDEO)

Tanja Savić, iznenadila je sve svoje obožavaoce, kada je u jednom intervjuu, svog 11 godina mlađeg izabranika, nazvala suprugom.

Tanja Savić se udala u tajnosti? Moj suprug je divan! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Toxic TV



Popularna pevačica ne krije koliko je srećna u vezi sa mladim pilotom, a iako je tek od nedavno počela javno da objavljuje zajedničke fotograije u izjavi za TV Toxic, otkrila je zapravo da su njih dvoje dugo krili svoju vezu, ali i kako je Muki osvojio.

- Teško je bilo posle takvog fijaska, ali sam shvatila da mora da naiđe neko ko me zaslužuje. Shvatila sam da imam visoke kriterijume i ne padam više na manipulatorske fore. Prepoznala sam kod Mukija čistu dušu i mislim da je on čovek mog života - rekla je Tanja, a onda iznenadila svojom izjavom, koja je zaintrigirala njene fanove i rečenica u kojoj je Mukija nazvala suprugom.

Odmah počele spekulacije, da se Tanja u tajnosti udala za svog jedanaest godina mlađeg dečka.

- Moj suprug je zaista divan.Niko ne zna da smo mi preko dve godine zajedno, ovo je ekskluziva i da smo se drugo krili od javnosti. Puno smo radili na našoj vezi i dalje radimo na njoj. Puno radimo sa decom i gledamo da ih izvedemo na pravi, zdrav put - rekla je Tanja za Toxic TV. 





Slične vesti: ​Otac Novaka Đokovića mora na operaciju!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>