Region

Svet

Tanja Savić sa sestrom nije razgovarala godinu dana! Evo šta je razlog!

Pevačica Tanja Savić sa sestrom nije razgovarala godinu dana! Evo šta je razlog njihovih loših odnosa!

Tanja Savić sa sestrom nije razgovarala godinu dana! Evo šta je razlog! Screenshoot/Instagram





Pevačica Tanja Savić prošla je kroz težak period pre dve godine kada je njen bivši muž Dušan Jovančević odveo decu u Australiju. Najveću podršku u tim momentima pevačici je pružila sestra.

Naime, Tanja je izjavila da se čak i posvađala sa svojom sestrom Biljanom zbog bivšeg muža.


- Uspeo je, ja sa svojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana. Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi - rekla je iskreno pevačica u "Magazinu in".

Tanja i njena sestra Biljana su veoma bliske, a neretko kače zajedničke fotografije gde ljudi uglavnom komentarišu preveliku sličnost između njih dve.






Podsetimo, Dušan Jovančević je jednom prilikom izjavio kako smatra da su Tanjini roditelji krivi za krah njihovog braka.

- Uvek su hteli da nas razvedu. Sad su srećni, čeka se papir i to je to. Ponovo mama i tata imaju korist. Ja nisam tu da im smetam. Eto, kakvi su to ljudi. Ali, zapemtite šta sam vam rekao, sve će to da dođe na svoje. Tanju su totalno upropastili i to je svima jasno. ne žele joj dobro, jer da joj žele ona bi bila uz svog muža i našu porodicu. Žalosno je to sve - rekao je Dušan.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>