Region

Svet

Marija Šerifović podelila intiman trenutak: Prva fotografija sa tajnog krštenja sina Maria! (FOTO)

Marija Šerifović, omiljena srpska pevačica, iznenadila je svoje obožavaoce objavom prve fotografije intimninog trenutaka sa krštenja svog sina Maria. 

Marija Šerifović podelila intiman trenutak: Prva fotografija sa tajnog krštenja sina Maria! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVOva neočekivana objava izazvala je talas emotivnih reakcija i oduševljenja širom društvenih mreža.

Na fotografiji koju je Marija podelila na svom Instagram profilu, možemo videti njenog sina Maria tokom ceremonije krštenja u rukama kuma. Emotivna atmosfera  jasno pokazuju radost ovog posebnog trenutka.

Marija je poznata po svom bliskom odnosu sa publikom i redovno ih obaveštava o važnim događajima u svom životu,  pa su mnogi fanovi  izrazili svoje divljenje i sreću zbog što su imali priliku da vide ovu intimnu fotografiju.

"Juče smo slavili Vasilija Ostroskog, zatim moj prvi Americki Mother's day, ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa. Postao si Božje dete i neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla a ja od tuge i ljudi" - stoji u opisu fotografije.Krštenje sina Maria označava važan i srećan trenutak u životu Marije Šerifović, koji je sada podelila sa svojim vernim fanovima. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>