Region

Svet

Sahrana Bojane Janković: Sestra preminule voditeljke slomljena od bola, stigao i bivši muž (VIDEO)

Sahrana Bojane Janković, biće danas 26. aprila u 14:30, a porodica, kolege i prijatelji počeli su da se okupljaju ispred kapele na Novom Groblju. Među prvima je došla sestra bliznakinja, pokojne Bojane, Ivana u pratnji svog bivšeg supruga Edina Škorića.

Sahrana Bojane Janković: Sestra preminule voditeljke slomljena od bola, stigao i bivši muž (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pravo Lice estrade



Porodica, prijatelji i kolege, okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu, kako bi Bojanu Janković ispratili na večni počinak. Pored sestre Ivane i njenog bivšeg supruga Edina Škorića, na sahranu je u pratnji svoje dve ćerke koju je dobio u braku sa Bojanom, došao i Ognjen Janković u pratnji svoje sadašnje izabranice Milene Radulović. 

Poznate ličnosti polako su počele da pristižu na Novo groblje, a među njima su Tijana Dapčević, Katarina Sotirović, Andija Milošević, Bojanin brat Vlada Vuksanović i mnogi drugi.



Podsetimo, Bojana Janković iznenada je preminula 19. aprila u 46. godini. Uzork smrti još uvek nije poznat. Iza sebe je ostavila dve ćerke. 

Slične vesti: ​Bojana Janković pred smrt dogovorila sastanak ali se nije pojavila!
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>