Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 8. aprila do 14. aprila 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Freepik





Pošto i sami vidite i osećate koliko je ovaj period naporan, savet nedeljnog horoskopa je da se što je više moguće posvetite sebi i onim osobama koje vašu pažnju zaslužuju. Ne čistite tuđa dvorišta, imate svoje. Isključite se i distancirajte od situacija i osoba koje vam dižu pritisak. Nije poenta u tome da budete u pravu, već da budete u miru.

 





OVAN

Hrana

Red frke, red žurbe, red stresa..pa ispočetka. Malo ćete preskakati obroke, malo glocnuti po koji zalogaj “s nogu” – ali ćete sve to tako lepo nadoknaditi u večernjim satima…obroci baš onda kad im vreme nije.

Ljubav

Ljubavni odnosi će izgledati kao trka sa preponama. I nekako će vam delovati da što brže pokušavate da trčite I stignete do cilja – tih prepona je sve više I sve ih je teže preskočiti. A onda ćete u nekom trenutku shvatiti da prepreke u realnosti ne postoje – one se nalaze samo unutar vas, u vašim mislima I osećanjima. Mlad Mesec I pomračenje Sunca u vašem znaku otvaraju vam novu životnu fazu – onu u kojoj preuzimate ozbiljne odgovornosti na sebe. Mnogi će Ovnovi u narednim mesecima da se uozbilje I odrastu – najpre po pitanjima porodice. Slobodni – vi uživajte, sada to možete. Strast I ljubav su kod vas.

Posao

Te ozbiljnosti koje donosi mlad Mesec I pomračenje Sunca u vašem znaku ne vezuju se samo za porodični segment – već I za poslovni – I to najpre kroz ulazak u dugotrajne saradnje I projekte koji mogu imati veze I sa inostranstvom. Vaša finansijska situacija će se u narednom periodu promeniti na bolje. U ovoj nedelji – sve što budete pokušali da uradite ili se dogovorite – računajte da će vam biti potrebno makar dva pokušaja da završite. Privešćete kraju naporne obaveze ili dogovore, ali uz tešku muku.

Zdravlje

Imunitet vam je oslabljen, kao I energija. Ne trošite se do krajnjih granica. Moguće povrede.

 




BIK

Hrana

Meso I mesne prerađevine će ovih dana zauzimati glavno mesto na vašoj trpezi. Svako jelo će biti više nego dobro začinjeno, zaljućeno. Setite se makar s vremena na vreme da postoji I zeleniš I voće.

Ljubav

Kod zauzetih Bikova breme tajni ili prošlosti može uticati na partnerski odnos u kojem ste. Možete biti nešto nervozniji u ovim danima, dosta toga vam može delovati teško ili uticati na vaša ponašanja – da niste raspoloženi za komunikaciju ili da lako planete. Možda bi bilo dobro da malo popričate – prvo sa sobom, pa onda I sa voljenom osobom. Dosta toga je rešivo ako postoji volja – način će biti tu. Slobodni Bikovi – ako ste ljubitelj tajnih ili maksimalno zakomplikovanih ljubavnih priča – pa, ovo je vaših pet minuta. Možda bi bilo bolje da se samo dobro zabavljate, flertujete I uživate sa svojim društvom.

Posao

Mnogo toga vam je na pameti I opterećuje vas – tu je definitivno I finansijska tematika, ali suštinski – vi nečim niste zadovoljni na poslu. Možda ste očekivali više, možda uslovi I radna atmosfera nisu baš po vašem ukusu, možda neke promene previše sporo zaživljavaju, možda ste se nadali većoj podršci za vaše planove I projekte od strane nadređenih – šta god da je u pitanju, nije trenutak da vršite konkretne radnje I donosite bitne odluke. Za sada funkcionišite po principu – strpljen, spašen.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa spavanjem, pojačana nervoza.

 




BLIZANCI

Hrana

Potrebna vam je uravnotežena i raznovrsna ishrana, što znači da ćete morati nekim  navikama da kažete „stop“. I sami ćete primetiti koliko ćete se osećati bolje kada izbacite neke namirnice sa svog jelovnika.

Ljubav

Venera u polju društvenosti, zabave, druženja i društvenog života – definitivno radi za vas, donoseći vam više uživanja i u provodu, ali i potencijalne zanimljive ljubavne prilike. Dok će nekima od vas biti na pameti samo zabava, drugi će itekako uživati u flertovanju. A biće i onih koji će u ovim danima naleteti baš na osobu o kojoj dugo razmišljaju.  Što se tiče zauzetih Blizanaca – uglavnom je dobra situacija, mada ste vi i partner više nego sposobni da povremeno kidate živce jedno drugom. Važi za sve  – nemojte da se iznenadite ukoliko vas neprijatno iznenade postupci osobe koju smatrate prijateljem.

Posao

Da će biti dosta posla I zahtevnih obaveza – hoće, sigurno.  Da će biti kašnjenja I ponavljanja – I to je više nego verovatno. No, isto tako će biti I rešenih situacija I dobrih rezultata I uspostavljanja kontrole po onim pitanjima koja su vam poslovno bitna. Moguće je da u ovom periodu dolazi do neke promene u vezi organizacije, načina funkcionisanja, vašeg statusa ili pak do promene u poslovnom vrhu – iako u početnoj fazi ovo može izgledati kao turbulentno I komplikovano – ipak je povoljno po vas.

Zdravlje

Alergije, sinusi, glavobolje.

 

DNEVNI HOROSKOP

MESEČNI horoskop za april 2024. godine!








RAK

Hrana

Potrebno vam je više gvožđa u ishrani. Zato – pravac do pijace i nakupujte cveklu, paradajz, spanać! Jedite juneće ili konjsko meso, džigericu (ne svinjsku), pijte sok od borovnice i crvenog grejpfruta.

Ljubav

Ukoliko je u periodu koji je iza vas odnos sa voljenom osobom bio stabilan I korektan – više je nego izvesno da će se na takav način nastaviti I na dalje. U onim vezama u kojima ne cveta cveće I gde je situacija pomalo zategnuta – pa, teško je da ćete je sada rešavati – vi ćete pre izabrati da se okrenete poslu I da pobegnete u obaveze. Slobodni Rakovi – preko poslovnog segmenta ili kroz društvene aktivnosti I druženja – neko vam šalje signale I pokušava da privuče vašu pažnju. Iako vam je sve ovo prilično zanimljivo I simpatično – bar za sada nećete povlačiti nikakve konkretnije poteze.

Posao

Velika usmerenost na poslovni segment koji je u ovom periodu jedna od najznačajnijih I najistaknutijih stavki kod vas. Mlad Mesec I pomračenje Sunca u ovom sektoru najavljuju velike promene u narednom periodu – promene firme, radnog mesta, napredovanje….ali I gubljenje pozicije kod pojedinih Rakova. Ono što vam ova nedelja konkretno donosi jeste naglašena žurba, povećan nivo obaveza a premalo vremena da se one završe kvalitetno. Greške su više nego moguće, kao I dosta nervoze.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

 




LAV

Hrana

Ako ne želite da pokvarite svoju liniju, onda grickajte jabuke, pomorandže, uzimajte sokove od svežeg voća. Ne jedite u kasnim večernjim satima I smanjite mesne prerađevine I upotrebu jakih začina.

Ljubav

Prilično je izvesno da će vam neke partnerove reči ili postupci (eventualno nemanje vremena za vas I smanjen nivo pažnje prema vama) dići pritisak – ali bi ipak bilo dobro da pre neprimerene I prenagljene reakcije izbrojite do deset (ili stopedeset – ako vas je baš puno iznervirao) pa tek onda odreagujete – ili ne odreagujete uopšte. Ni partneru ni vama ovo nisu lagani I jednostavni dani – pa bi bilo dobro da imate više razumevanja jedno za drugo. Slobodni Lavovi – kratak susret ili slučajno poznanstvo može učiniti da vam neko potpuno zaokupira misli. Ljubavna dešavanja sada lako dolaze do vas.

Posao

Moguće je da ćete morati da u potpunosti (ili makar velikim delom) promenite planove – jer neke situacije neće ići onako kako ste očekivali. Neke okolnosti sada nisu na vašoj strani, što ne znači da ih ne možete rešiti pozitivno – već samo da ćete morati nešto više da se potrudite oko njih. Ukoliko ste imali najavu poslovnog putovanja – ono će biti ili otkazano u potpunosti ili pak odloženo. Kontakt sa saradnicima I poslovnim partnerima može biti pomalo naporan ovih dana – čuvajte živce.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, stariji – aktiviranje hroničnih boljki.

 

DEVICA

Hrana

Slatkiši će vam biti prilično slaba tačka ovih dana – e sad da li ćete se iskušenjima prepustiti ili ne – to već zavisi od vas. Mogu slatkiši da se zamene I voćem, znate li?

Ljubav

U partnerskim odnosima može biti napetih momenata I zahtevnih situacija – no, kao što smo pričali I do sada – stabilne veze će ostati stabilne I mogu samo napredovati, a u onim nestabilnim – koliko god da ima kompleksnih momenata, to može biti prevaziđeno, naravno – ukoliko postoji dobra volja sa obe strane. Što se slobodnih Devica tiče – eho prošlosti je dosta izražen. Ne mora vam se (ali je moguće) pojaviti partner iz prošlosti ili stara simpatija, ali će čak I nove osobe donositi osećaj poznatosti I već viđenog. Ili će tip odnosa podsećati na ono kroz šta ste već jednom ili više puta prošli.

Posao

Mlad Mesec I pomračenje Sunca skreću pažnju na sektor finansija. U zavisnosti od slučaja do slučaja možemo imati različite situacije – od onih u kojima će se finansijsko stanje znatno popraviti, pa do onih gde vrebaju veliki troškovi, zaostala zaduženja I dugovi. Što se posla tiče – ovo je period kada nekako teško hvatate ritam – ili vam je organizacija lošija ili je pritisak od strane obaveza prevelik. Mnoštvo izazovnih situacija I nepredviđenih prepreka može vam kvariti planove I brkati koncentraciju.

Zdravlje

Pod pritiskom ste, što se može odraziti na stabilnost zdravstvenog segmenta.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>