Zdravlje

Ljubav

Da li imate ovakve fleke na donjem vešu? Znate li zašto su tu?

Da li imate ovakve fleke na donjem vešu? Znate li zašto su tu i šta ih zapravo stvara? Iako to može zvučati zabrinjavajuće, zdravo objašnjenje efikasno otklanja svaku spekulaciju o kvarovima veš mašina lošem kvalitetu odeće, ili bolesti.

Da li imate ovakve fleke na donjem vešu? Znate li zašto su tu? Blob




Možda ste razmišljali o uzroku tih dosadnih fleka od izbeljivača na donjem vešu. Ali napokon, odgovor je tu. Budite sigurni; vaša veš mašina nije kriva. 

Možda ste naišli na ljude koji hvale moć svojih intimnih delova. Možda će vas iznenaditi saznanje da va*ina zapravo ima sposobnost da promeni boju vašeg veša. Preciznije, čak može izazvati "izbeljivanje" efekat na njemu.




Da li ste ikada primetili fleke od izbeljivača na svom donjem vešu?

Brojni pojedinci su doživeli pojačan nivo frustracije i krenuli u očajnu potragu za odgovorima u vezi sa čudnim flekama nalik izbeljivaču koje "krase" njihov veš. Srećom, dugoočekivani odgovor je konačno izronio.

Ispostavilo se da se izvor ovih "izbeljivačkih" fleka može pripisati prirodnim pH nivoima va*ine. Iako to može zvučati zabrinjavajuće, zdravo objašnjenje efikasno otklanja svaku spekulaciju o kvarovima veš mašina ili lošem kvalitetu odeće.



Nivoi pH igraju ključnu ulogu u određivanju kiselosti ili alkalnosti supstance.


Brojni pojedinci su se oglasili u komentarima, osvetljavajući činjenicu da je ovaj fenomen potpuno normalan i pokazatelj dobrog zdravlja. 

 

Da li znate kakve koristi možete imati od alge - spirulina?!









Jedan poseban tvit glasi: 

"Sada kada je svima poznato, potpuno je normalno otkriti svetlije fleke na donjem vešu ili gaćicama žene zbog kiseline va*ine, sa pH rasponom od 3,8 do 4,5. Dakle, pretpostavljam da je vreme da se napusti ideja da je to rezultat loše higijene. Zapravo, zdrava va*ina je ona koja može izbeliti tkaninu."



Ovi komentari dodatno naglašavaju normalnost ovog fenomena i pobijaju bilo kakve zablude vezane za higijenu. Još jedan komentar entuzijastično izjavljuje: 

"Potpuno podržavam normalizaciju razgovora o telesnim funkcijama! I o svim drugim temama takođe."

 Treća osoba se pridružuje:

"Kao vlasnik va*ine, važno je napomenuti da neće svako imati ovaj problem. Nema ništa loše u vama ako se to dogodi, i nema ništa loše u vama ako se ne dogodi."


Medicinski News Today potvrđuje da tipični pH nivo va*ine varira između 3,8 i 5. Međutim, ovaj balans može biti uticajan faktorima kao što su infekcije, pranje, i prisustvo menstrualne k*vi. 

Prema The Mirror-u, Dr. Vanessa MacKay, predstavnica Kraljevskog koledža akušera i ginekologa, objašnjava: 

"Va*ina ima mehanizam samoprečišćavanja putem prirodnih sekreta. Sadrži korisne bakterije koje služe da je zaštite."

Dr. MacKay dalje objašnjava da bilo kakvo narušavanje ovog prirodnog balansa može potencijalno rezultirati infekcijama poput bakterijske vaginoze ili kandide, kao i upalama. Ona ističe da je potpuno normalno i zdravo da žena proizvodi prozirne ili bele sekrete. Naglašavaći važnost razumevanja i prihvatanja ovih prirodnih telesnih funkcija.

 

Da li stres može izazvati gubitak kose kod žena?

Starenje ne možemo zaustaviti ali pojavu sedih dlaka možemo!

Viber

Autor: O.J
Izvor: secretlifeofmom

Povezane vesti:


>