Elita 7

Parovi

Kačavendu čeka osveta iz spoljnog sveta! (VIDEO)

Milenu Kačavendu čeka osveta iz spoljnog sveta, ona i ne sluti da je Sanjin Horvat naumio da se vrati u rijaliti "Elita 7", a da li će produkcija na to pristati ostaje nam da vidimo.

Kačavendu čeka osveta iz spoljnog sveta! (VIDEO) Screenshoot/InstagramKao što već svi znamo, Sanjin Horvat je napustio rijaliti "Elita 7" samoinicijativno, za šta će morati da plati kaznu ali sudeći po onome što sada objavljuje, on je naumio da se vrati i osveti se...


 

Mirisno testo: Slatke mašne! (RECEPT)Od Milene Kačavende se nije odvajao, a sada izgleda želi osvetu. Sanjin Horvat je napravio obrt, te rešio da više ne želi da bude "Kačavendina pudlica", kako su ga pojedini učesnici nazvali tokom boravka u rijalitiju, pa je sada najavio da se vraća sa posebnim zadatkom, odnosno da urniše "kumu nacionale".


"Vraća se tata da objasni." - napisao je Sanjin Horvat, objavivši snimak sukoba Kačavende i Lejdi Di, koje su za crnim stolom zaratile zbog njega, a da li će produkcija "Elite" pristati na povratak bivšeg učesnika, ostaje nam da vidimo. 
 

Aleksandra Prijović ne želi da je iko prisvaja! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>