Region

Svet

Aleksandra Prijović ne želi da je iko prisvaja!

Pevačica Aleksandra Prijović ne želi da je iko prisvaja! Kad negde pročitam "srpska pevačica"... ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija - ja sam pevačica svih i volim sve.

Aleksandra Prijović ne želi da je iko prisvaja! Screenshoot/Instagram





Aleksandra Prijović je boravila u Hrvatskoj gde je, tokom druženja sa novinarima komentarisala zakazanih pet koncerata u zagrebačkoj Areni.


Kada su joj rekli da je oborila rekord Dina Merlina, pevačica je rekla da je polaskana što je "uopšte stavljena u istu rečenicu s legendom kao što je Dino."


"Velika mi je čast i možda je nerealno staviti me u istu rečenicu s Dinom Merlinom koji je legenda. On je duže na estradi nego što ja imam godina! Došlo je neko novo vreme, neke nove generacije koje vole šta ja radim. Zagreb i generalno Hrvatska su mi pokazali da je sve moguće kada te publika voli"- rekla je Aleksandra Prijović i otkrila da je dobar deo života provela u Belom Manastiru:


 

Marija Šerifović: Novi album - Dolazi ljubav! (VIDEO)









"Vaspitana sam tako da, u koju god državu odem, najvažnije bude kakav je neko čovek. Svaka država je za mene posebna - u Bosni volim da slušam sevdah, kad sam u Hrvatskoj pustim Olivera Dragojevića, u Zagrebu imam omiljeni restoran u koji volim da odem. S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj je nekako... ja sam odrasla ovde. 

Mislim da su ljudi koji to znaju ponosni na mene. Pogotovo oni koji su sa mnom išli u školu i družili se. Kad negde pročitam 'srpska pevačica'... ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija - ja sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori 'samo naša'. Gde god da dođem publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država".
- bila je iskrena Aleksandra.
 

Ten čist kao suza i to uz pomoć jednog jeftinog proizvoda!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>