Region

Svet

Rada Manojlović: Milan i ja čuvamo našu ljubav

Pevačica Rada Manojlović koja se posle dobijanja Oskara za najbolju folk pevačicu godine izdvojila iz grupe "Grandovih zvezda", kaže da nema vremena za opuštanje, jer za veliku karijeru tek treba dobro da se pomuči, pa trenutno punom parom priprema svoj novi album koji bi trebalo da se pojavi u maju.

Rada Manojlović: Milan i ja čuvamo našu ljubav



"Novi album je u pripremi, a na njemu su uključeni skoro svi dosadašnji autori, a nadam se da će se priključiti i Marina i Romario. Mislim da se neće mnogo razlikovati od onoga što je publika do sada imala prilike i navikla da čuje od mene, a to su brze, vesele pesme, sa ponekom srceparajućom baladom. Jedini novitet, koji mene posebno raduje, jeste jedna prava narodna pesma sa harmonikom, koja podseća na stare pesme Silvane Armenulić i u koju veoma verujem" - rekla je  Rada.

Rada takođe kaže da za ljubav uvek treba imati vremena i da je njena veza sa pevačem Milanom Stankovićem nešto emotivno, iskreno i duboko.

"Ono što mi imamo je iskreno, emotivno i duboko, a to je veoma teško naći u današnje vreme, zato toliko i čuvamo našu ljubav. Od maja prošle godine protiv Milana se vodi destruktivna hajka. On je pokazao da je iznad toga, a publiku ne možete prevariti. Publika ne veruje u laži i zato svi željno iščekuju da se on pojavi, a ja mogu da vam kažem da će on uskoro nastaviti sa svojom publikom tamo gde je stao. Iako imam dobru saradnju sa novinarima, u medijima ima pojedinaca koji plasiraju laži o meni i Milanu, izmišljaju intervjue i time nanose zlo, i sa takvima ću se obračunati na sudu jer nemam drugog načina da zaštitim sebe i svoju vezu" - zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>