Region

Svet

Saša Ćurčić: Karleuša se istripovala da je Madona

Bivši fudbaler i učesnik rijaliti šoua "Parovi" Saša Đani Ćurčić, nastavlja da pljuje po poznatim ličnostima naše domaće estrade. Ovoga puta, Đani je je optužio Jelenu Karleušu i Ognjena Amidžića da su glavni plagijatori na estradi.

Saša Ćurčić: Karleuša se istripovala da je Madona



"Ma, koja Karleuša bre, užasna je. Umišljena! Istripovala se da je kopira Lejdi Gaga a ona kopira te svetske zvezde. Umišlja da je Madona. Folirant, loš plagijat, to je ona"! - urlao je Đani i dodao da ni voditelj Ognjen Aimidžić nije bolji od pomenute pevačice.

"I onaj Amidžić, folirant težak. Klasični plagijator i tako prolazi, na foru. Kome je on zanimljiv i smešan, ljudi je l‘ ste vi čuli njegove nazovi, fore"?! - rekao je Saša, koji je posle Jelene i Ognjena počeo da napada i ukućanina Džimija Barku.

"Ko si, bre, ti, mamu ti je*em! Idi u Pančevo, šmrči amonijak. Sad ćete da letite napolje. Pozdravite se i ćao. Nemoj da mi se obraćaš! Ti nisi čovek! Vidi na šta ličiš! Nemoj da ti nabijem viljušku u oko"! - drao se Đani, a  Džimijevu devojku Aleksandru uvredio je izjavom da „ima glavu kao Homer Simpson“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>