Region

Svet

Orgije na Dvoru - Rijaliti prerasta u pornić (Video)

Iako rijaliti šou Dvor još uvek pošteno nije počeo, svašta smo mogli da vidimo i čujemo za ova tri dana od učesnika.Glavni akteri skandala su slovenačka manekenka i voditeljka Urška, reper Mc Stojan i pevač Ćemo.

Orgije na Dvoru - Rijaliti prerasta u pornić (Video)



Definitivno njih troje trenutno prave glavnu pometnju na Dvoru. Nakon što se sa Ćemom izljubila i ispipala u spavaćoj sobi, Urška je počela da spopada Stojana. Muzičar koji nema tremu od ljudi koji redovno prate ovaj rijaliti izjavio je kako jako dobro poznaje žensku intimnu, čak bolje i od samih žena.



Momci su se dogovorili da se neće svađati oko Urške, već da će jedan da pokriva dnevnu, a drugi noćnu smenu. Čak se može desiti da do kraja šoua odgledamo i trojku. Posle noći provedene u krevetu sa Stojanom, Urška se ponovo vratila na pevača Ćemu.

Sve je počelo kada je Urška naletela na pevača u spavaćoj sobi. On je istog trenutka zahtevao od nje da legne kraj njega. Slovenačka voditeljka se nećkala, ali je pevač ipak uspeo da je nagovori. MC Stojan koga je Ćemo pokušao da izbaci iz sobe, rekao je da samo želi da ih gleda. Novopečni par je ipak uspeo da ga izbaci a kada su ostali sami nastavili su da se ljube na krevetu, a videlo se da je bilo i  još nečega .

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>