Region

Svet

Ana Ivanović: Adam Skot mi je slomio srce

Naša teniserka Ana Ivanović pred sam početak Australijan opena, prvog gren slema u sezoni, progovorila je o svom raskidu sa golferom Adamom Skotom, koji joj je slomio srce.

Ana Ivanović: Adam Skot mi je slomio srce



"Bilo je teško. Mislim da je bolje ne mešati privatni život i karijeru, mada je to teško izvodljivo. Ako ste srećni u privatnom životu, onda će to imati pozitivnog uticaja i na vašu igru. Tokom ovog perioda shvatila sam da je važno slušati sebe i biti srećan. Naravno, svako želi da bude srećan, ali ljudi nalaze sreću na različite načine. Ipak, najvažnije je naći ravnotežu između prioriteta u životu" - rekla je Ana.

U trenucima najveće emotivne krize, Ana kaže da je najveću podršku imala od kolega i prijatelja Novaka Đokovića i  Kim Klajsters.

"U teškim trenucima saznate ko su vam pravi prijatelji. U svemu tražim nešto što će mi podići samopouzdanje pa tako tražim i prijatelje, one koji mi u tome pomažu. U trenucima krize shvatila sam šta je rešenje za mene. Vratila sam samopouzdanje i osećam se divno, mnogo sam jača nego ranije" - izjavila je Ivanovićeva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>