Region

Svet

Seka Aleksić: Ne sramim se toga što u detinjstvu nisam imala novca za ekskurzije i užine (Video)

Seka Aleksić navikla je svoje obožavaoce na to da od njih ništa ne taji. Još jednom, ona je otvorila vrata svoga doma, ali i svog srca, te priznala da su nedaće sa kojima se suočavala tokom odrastanja od nje načinile borca.

Seka Aleksić: Ne sramim se toga što u detinjstvu nisam imala novca za ekskurzije i užine (Video)



Seka Aleksić je sa ekipom emisije "Glamur specijal" iskreno pričala o svom detinjstvu, o mukama sa kojima se suočavala, kao i o nemaštini u kojoj je živela.

Seka Aleksić u osvrtu na odlazeću godinu: 2013. je bila godina obećanja (Foto)
"Nekada sam bila harambaša. Moja porodica i ja smo izbegli iz rodnog mesta, zbog ratnih strahota. To je bio težak period moga života, sve probleme sam rešavala sama u svoja četiri zida. Nisam htela da opterećujem svoju majku koja je moj heroj, pa sam ponekad plakala da moje suze niko ne vidi", otkrila je popularna pevačica.

"Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, sa tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje", dodala je Seka.

"Umem da plačem, ali svoje suze pokazujem retko. Svako ljudsko biće zaplače, pa tako i ja. Zaplačem dok gledam seriju, neku tužnu emisiju i u tim trenucima, moj suprug Veljko me zagrli, prisloni na grudi, poljubi i onda je sve lakše", priznala je Seka.

U svom ispunjenom životu Seki fali još samo jedna stvar, i to, za nju, najvažnija. "Želja mi je još samo da se Veljko i ja ostvarimo i kao roditelji. Posle toga mislim da nemam više šta da tražim", iskreno je kazala Seka Aleksić na snimanju emisije "Glamur specijal" koja će se emitovati poslednjeg dana ove godine.



Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>