Region

Svet

Danijel Pavlović izdaje prvi album "Tahikardija"

Pop pevač i nekadašnji učesnik šou "Operacija trijumf" Danijel Pavlović u septembru izdaje svoj prvi solo album, pod nazivom "Tahikardija".

Danijel Pavlović izdaje prvi album



Mladi pevač je predan radu na novom albumu i punom parom radi i za kolege. Zna da sa prvencom ne sme da pogreši i pažljivo bira pesme već nekoliko meseci. Dvoumio se da li da promociju počne sa baladom ili sa brzom pesmom "Tahikardija," za koju znalci tvrde da će biti veliki hit. Bilo je dosta polemike oko ove energične pesme, kome će pripasti i ko će je od mnogih zainteresovanih na kraju prezentovati publici. Damir Handanović i Danijel odlučili su da ona ipak ostane Danijelu.

"Sada smo moj producentski tim i ja potpuno sigurni da će se “Tahikardija” naći na mom albumu, koji će, evo imate ekskluzivu da saznate, nositi istoimeni naziv! Pesma je brza, interesantna, puna energije, a kao i ostale sa mog albuma ima malo hrabriji tekst. Muziku i aranžman je uradio moj prijatelj i saradnik Damir Handanović, a ja sam uradio tekst. Na albumu će se naći devet pesama, na kojima se radi uveliko, i nadam se da će do prvog septembra sve biti završeno. Pesme su zaista dobre, album je interesantan, i potpuno drugačiji od onoga šta se od mene očekuje. Zaista, jedva čekam da ga publika čuje," kaže Danijel.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>